Izvor:
13.05.2019 u 11:37
0

TALASI JAKIH ORGA*AMA: Pet se*s poza za uspešnu stimulaciju G tačke!

G tačka je veličine kovanice, a tkivo joj je grubo i hrapavo na dodir, kao da je napravljeno od sunđera. U nekim pozama može da se stimuliše bolje nego u drugim – tvrdi doktorka Lora Deit.

Malo je delova ženskog tela koji su pokrenuli toliko debata kao i G tačka, za koju stručnjaci kažu da je smeštena uz unutrašnji vaginalni zid.

Ta tačka navodno, kad se stimuliše, može da dovede do talasa jakih orgazama. Navodno se može napipati prstom, a seksolozi kažu da je veličine kovanice.

Žena gore

Kad je žena na muškarcu, a on leži na leđima, najbolje može da kontroliše koliko duboko penis ulazi. Dok se žena lagano naginje napred, pomera partnerov penis koji se onda prislanja uz ivicu unutrašnjeg zida, što je jedan od najsigurnijih načina za doživljavanje orgazma sa G tačkom – kaže dr Deit. Dodaje da bi žene trebalo da “rasporede” težinu kako im odgovara, da imaju manevarskog prostora da “nameste” njegov penis na pravu poziciju i istovremeno diktiraju tempo u seksu.

Obrnuta kaubojka

U ovoj je pozi žena na partneru, ali naopako, tako da gleda njemu u noge. Mnogim ženama je ova poza i najdraža. Umesto da se nagnete nazad, nagnite se napred, jer tako penis može da stimulišei prednji vaginalni zid – kaže dr Deit i napominje da je tako žena i manje izložena i manje razmišlja “o tome kako izgleda” pa se više prepušta trenutku.

Za ravnotežu ‘iskoristite’ partnerove noge i namestite kukove kako vam odgovara – preporučuje doktorka.

Prilagođena misionarska poza

U ovom položaju žena leži na leđima, a pod zadnjicu može da stavi nekoliko jastuka da bude na pravoj visini. Kolena su savijena, a stopala naslonjena na krevet. Kako partner penetrira, žena se više uzdiže prema gore, što njemu omogućuje da dođe do vaginalnog zida.

Tako on kontroliše situaciju, brzinu i tempo, dok žena leži na leđima.

Licem prema dole

Razne varijacije ove poze su idealne za doticanje G tačke. Lezite na krevet licem prema dole sa uzdignutom zadnjicom i skupljenim nogama. Partner bi trebalo da vas opkorači i onda penetrira otpozadi. Dok su vam noge skupljene ni vagina se previše ne raširi, pa bi penis trebalo “taman” da stane i lako dosegne mesto G tačke. Za to vreme žena može pomeranjem kukova da odredi tačno na koju bi stranu partner trebalo da ide i tako ga usmeri.

Poza makaze

Lezite na bok i podignite jednu nogu u vazduh, a partner neka vam priđe između nogu, tako da je vaša noga koja je na tlu između njegovih nogu.

Tako ćete tačno kontrolisati kuda njegov penis ide i namestiti ga da dođe do te ‘magične tačke’ – objašnjava dr Deit i kaže da je ovo zabavna, ali kod većine parova nedovoljno korišćena poza koja omogućava dolazak do famozne G tačke.

Happytv.tv
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter