Izvor:
16.05.2019 u 19:41
0

OSVOJITE NJEGOVO SRCE PORUKAMA: Mali pravilnik za sve devojke koje nisu sigurne šta da napišu!

APSOLUTNO DA!

– Koristite poruke za organizaciju datuma i mesta. Uvek se možete vratiti na poruku kako biste proverili mesto ili datum dejta.

– Nazovite ga pre dejta kako biste bili sigurni na kojem se mestu nalazite i u koliko sati. Ako ste se samo dopisivali, možete se osećati ushićeno i biti uznemireni kada se napokon upoznate. Iskoristite brzi telefonski poziv kao «most» do dejta. Možete nazvati pre nego što ćete se sastati i reći da ćete kasniti nekoliko minuta. To vam daje priliku čuti njegov glas.

– Iskoristite poruke kako biste ga nasmejali. Poruke nisu za teške ili negativne teme. On bi trebao videti vaše ime na ekranu i uživati u onome što imate za reći.

– Odgovorite na poruku kada želite. Ako ste na večeri s prijateljicama ili na sastanku, ne prekidajte da biste odgovorili na poruku, ali ako uživate u lenjom poslepodnevu, nemojte čekati tri sata samo kako biste izgledali zauzeto.

– Poruka za laku noć je važna jer to znači da misli na vas u najintimnijem trenutku dana. Ako poželite laku noć jedno drugome, to će vas zbližiti.

– Ne bojte se pozvati ga na dejt, ako on vas još nije. Iako vaše dopisivanje traje dugo i nije se odvažio pozvati vas na dejt, nemojte misliti da nije zainteresiran (ne bi vam slao poruke da nije!). Verovatno ne želi ispasti prezainteresovan. Ako ga želite ponovo videti, recite mu! Ceniće vašu iskrenost.

NEMOJTE NI SLUČAJNO!

– Nemojte pisati ništa negativno. Ako ste imali loš dan, zadržite to za sebe. Poruka bi ga trebala nasmejati ili učiniti ga srećnim. Ako vam treba neki savet ili podrška, pitajte ga licem u lice.

– Nemojte analizirati svaki zarez i svaki emotikon. Pre svega, momci obično ne razmišljaju toliko o tome što pišu i nema smisla tražiti značenje njegove poruke. Samo će vas frustrirati. Usredsredite se na dobar provod i sledeći dejt.

– Nemojte postaviti puno pitanja u jednoj poruci jer to vrši pritisak na njegov odgovor. Kada god postavite pitanje, tražite ga da da više intimnosti, što vrši pritisak na njega, pa tako i na vaš odnos. Ponekad su pitanja u redu, ali pokušajte koristiti poruke za anegdote i šale.

– Nemojte preterivati sa emotikonima ili tačkicama jer ćete izgledati kao uzbuđena tinejdžerka. Smešak služi kako biste osvetlili zabavnu poruku, ali vam zapravo ne trebaju.

Lepota i Zdravlje
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter