Izvor:
20.05.2019 u 13:18
0

DA LI STE ZNALI? Ovaj detalj OTKRIVA ženu u PREVARI! (FOTO)

Stručnjaci kažu da konačno znaju koji je to ključan element koji otkriva da žena vara.

Iako postoji uvreženo mišljenje da muškarci varaju "jer im se može", a žene kada su zapostavljene i nevoljene, ta generalizacija, kao i svaka druga, nije uvek istinita. I žene, kao i muškarci, varaju iz različitih razloga, a ono što spaja oba pola je to što žele da znaju da li su prevareni. A naučnici sada tvrde da imaju način da pomognu muškarcima u odgonetanju tog pitanja.

Istraživanje pod imenom “Human Female Orgasm as Evolved Signal: A Test of Two Hypotheses “ iz 2013. godine sprovedeno je nad 138 žena i 121 muškarca koji su u heteroseksualnoj vezi.

Ispitanici su odgovarali na niz pitanja koji se ticao njihovog seksualnog života.

Muškarci su odgovarali na pitanje koliko često njihova partnerka doživljava orgazam, a žene koliko su česti njihovi orgazmi, ali i koliko intenzivni.

Kada su se odgovori uklopili sa ostatkom pitanja o njihovim eventualnim preljubama, naučnici su izveli i zaključak da što češće žena u vezi glumi orgazam, to je verovatnije da vara partnera.

Izvor:glossy.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter