DA LI STE POD UTICAJEM TOKSIČNE OSOBE? Prepoznajte na vreme!

 

Ukoliko ste tokom ovih lepih dana mrzovoljni, nervozni i nezadovoljni sobom i celim svetom, možda ste potpuno nesvesno pod uticajem negativne energije, neke toksične osobe. Najbolji način da tome stanete na kraj i uživate u svom životu i pozitivnim vibracijama, koje proleće samo po sebi donosi, jeste da otkrijete izvor negativne energije i da ga se barem na neko vreme klonite.

Toksične osobe su toliko oslavile svoju energiju, tako da je crpe iz drugih i emituju je kao negativnu i iscrpljujuću i zato je zaista teško opstati u njihovoj okolini.  Oni nikada ni za šta nisu krivi, konstantno se samosažaljevaju i manipulišu drugima, kako bi se naslađivali tuđim neuspesima. Ako znate nekog takvog u svojoj blizini, vreme je da ga se klonite.Ukoliko se na vreme ne zaštitite od uticaja negativne energije, rizikujete da zapadnete u emocionalnu iscrpljenost i da i sami postanete toksičan tip osobe.

 

 

Postoji nekoliko simptoma, na osnovu kojih ćete odmah znati da li se nalazite pod uticajem toksične osobe.

  • Nakon razgovora sa njom, osećate se iscrpljeno.
  • Posle vremena provedenog sa toksičnom osobom, osećate da vam je teško u sopstvenoj koži.
  • Stalno slušate o problemima, a kada ponudite konkretno rešenje, toksična osoba vas ne sluša, pa počinjete da se osećate beznadežno.

Da biste se oduprli naletu toksične energije, bitno je da duboko poznajete sebe, da uživate u svakom trenutku svog života i da verujete da ste na pravom putu, tako da će svaki dan biti bolji od prethodnog.  Da biste bili imuni na negativnu energiju, dovoljno je samo da pozitivne misli postanu vaš životni stil i da su osnovni vodič svakog vašeg dana!

 

Lepota i Zdravlje
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro