Izvor:
07.10.2016 u 16:06
0

BILA JE SILOVANA: Evo kako se OSVETILA muškarcima koji su joj to učinili

Znam da će biti osuda i komentara da nisam sva svoja… Ali tako je, bila sam silovana tri puta, i nije mi žao samo zbog jedne stvari.

Naučila sam zapravo kakvi su muškarci i do koje su granice spremni ići ne bi li dobili ono što žele. A uz to sve saznala sam kakva sam ja osoba i koliko sam zapravo jaka i samostalna žena, na sve spremna. Sva tri počinioca su dobro kažnjena iako to moje traume promeniti neće sigurna sam, al eto žao mi nije samo zbog tih stvari.

Da imam priliku da im se osvetim sigurna sam da ne bi, ne bi se spuštala na taj najniži nivo koji postoji. Mislim da se niko nikome za ništa ne bi trebao svetiti, nego samo Bogu prepustiti na pravdu i neka im on sudi. Jer sa osvetom postaješ osoba ista kao i ta kojoj se osvećuješ. To je taj najniži nivo. Uz to iskustvo sam saznala ko sam i šta sam. I što želim. Na neki način su mi pomogli u tome,okrenula sam se samo veri i Bogu a muškarca ne bi takla dok sam živa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter