Izvor:
30.05.2019 u 00:44
0

RAZMIŠLJATE O BRAKU? Da li je on zaista pravi za vas?!

Možda zvuči grubo, ali neki muškarci jesu dobar materijal za brak, dok neki to definitivno nisu.

U bračnoj zajednici traži se vernost, iskrenost, predanost, spremnost na kompromise i stavljanje sebe na drugo mesto. Neki muškarci te kvalitete jednostavno nemaju, a evo kojih je to 6 tipova koji nisu poželjni, ako želite da se skrasite.

Muškarac koji vam je slomio srce i nikad se zbog toga nije pokajao

To što on vas vidi zajedno do kraja života i u srećnom braku ne znači da mu je žao što vas je nekad povredio. Iako svako može da pogreši, biti sposoban da priznaš grešku i biti s nekim ko može to isto vrlo je važno za srećan brak.

Neveran muškarac

Zabluda je da će se onaj koji je u vezi bio neveran u braku odjednom preobraziti. Pa čak i ako bude tako, takvom muškarcu nikada nećete moći do kraja da verujete. A kakav je to onda brak?

Egoističan muškarac

U ljubavi i braku nekad same sebe moramo da stavimo na drugo mesto. Muškarci koji su previše okupirani sobom i sami sebi (uvek) najvažniji nisu sposobni da vaše potrebe kad je potrebno stave na prvo mesto, zbog čega nisu dobri bračni saputnici.

Prevarant

Muškarac koji prevari nekoga kako bi došao do brze i lake zarade, pa bio to i njegov zao šef koji je to zaslužio, nije osoba kojoj možete verovati. Pa i ako to nikada ne bi učinio vama, nikada ne znate kada biste vi mogli da nadrljate zbog njegovih nedela.

Lenjivac

I ako je trenutno nezaposlen, vašoj vezi može da pridonese ako na sebe preuzme kućne poslove, brigu o deci i slično. Koja žena želi supruga koji samo sedi na kauču, gleda TV i sve ga mrzi?

Muškarac koji ne ume da se nosi sa problemima

U venčanim zavetima deo "u dobru i u zlu" ne postoji bez razloga. Muškarac koji se isključuje i udaljava se čim se pojavi neki problem neće biti uz vas kad vam najviše bude bio potreban. Ne treba vam suprug na kojeg ne možete da računate.

Cosmopolitan
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter