Izvor:
08.10.2016 u 19:41
0

ISPOVEST: Pročitajte kakve perverzije mome dečku padaju na pamet dok me uništava od seksa (18+)

Čudne stvari se u seksu događaju često, ali retko ko će o njima otvoreno govoriti. Ne znamo da li su imena ovih devojaka prava, ali događaji su verovatno istiniti. Ovako nešto teško da može da se izmisli.

– Najčudnija stvar koja mi se dogodila u krevetu je bila kad me dečko usred seksa pitao da mu nabavim recept za štrudlu koju pravi moja tetka. Kako mu je na pamet pala štrudla za vreme seksa, ne znam, ali očigledno je imao dovoljno vremena za razmišljanje – Ivana, 27.

– Najčudnije što mi je frajer ikad uradio za vreme seksa (ako ne računamo tipa koji je malo “mašio” rupu) je kucanje na mobilnom. Došla mu je poruka, on je uzeo mobilni i krenuo da odgovara. Nismo se još dugo družili nakon toga – Iva, 23.

– Pre par godina sam na moru imala kratku avanturu s dečkom, koji je imao neobičan način uživanja. Kao deo predigre je voleo da stavlja penis u moj pupak. Bilo je jako čudno i uznemiravajuće – Marina, 23.

– Jedan dečko mi je tokom seksa sve vreme govorio “Ja sam tu!” Nisam znala kako da se ponašam, a brzo smo i raskinuli, jer je stvar postala jako neprijatna – Ana, 24.

– Imala sam dečka koji je plakao posle svakog orgazma, što će nekima možda delovati slatko i simpatično, ali nakon nekog vremena je postalo jako bizarno – Karla, 24.

– Na fakultetu sam bila s dečkom koji je volio da tokom seksa bodri samog sebe. Govorio je "Je*em kao kamen, kao stena" – Anđela, 25.

– Za vreme seksa mi je rekao: "mislim da sam se malo u tebe. Ne svršio, popiškio"…. I jeste – Maja, 24.

Happytv.rs
Foto:Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter