Izvor:
08.10.2016 u 21:53
0

MAHALUŠA JAVLJA: KAD SI U VEZI SA OŽENJENIM, ON TI JE – MAKRO!

Dobri moji, nije da neću da vam javim, nego ne stižem. Dok obiđem kafiće, klubove, posedim sa drugim abronošama, starletama, fudbalerima, urednicima novina, ali i kojekakvim biznismenima, koji mole da im se slika nađe makar na kojekakvim portalima, ne stižem da ispričam šta sve saznadoh.

I da znate, to što me nazivaju – mahaluša, nimalo mi ne smeta. Jeste da vuče malo na bosanski, ali bolje nego – uličarka.

Kad smo već kod uličarki, pardon, starleta, umalo me šlog ne stefi, kad sam shvatila da su one počele u najmanju ruku da mafijaju. Ej, pale kola, poručuju batine. A, najzabavnije od svega je to što su gotovo sve u vezi sa oženjenim muškarcima, koji već imaju po nekoliko žena. Tu mi padne na um, da im je on I makro. Jer, ne vidim poentu da se neko hvali vezom sa oženjenim muškarcem!?

Au, šta uradi ona žena fudbalera! Na sva vrata je zakucala da mu uzme sve što može. Te ne plaća alimentaciju, te loš otac, te hteo da je siluje…Dokle ide žensko dostojanstvo? Ma, čuvaj zlatnu decu i ne blati ih u javnosti! Još je on ispao gospodin!

Vrhunac je bila ta svadba. Čitava estrada na žurci. Ej, pa došlo vreme da sin postane – muž! Koji je drugi razlog ženidbe muškarca osim da postane – muž? A, – otac?

Ej, a posle venčanja, koje je za sve bilo šok, ono dvoje se pobiše. Kako i ne bi, kad je mladoženja zatekao sa drugim u krevetu. Ubrzo je mali shvatio da od svađe nema selameta, a da će uz gospođicu gospođu nešto i učiniti od svoje karijere, eto njoj oprosta i zajedničkog slikanja za novinarske objave.

I, da, za kraj, dobri moji, ne propuštajte priliku za ulazak u rijaliti, jer, osim pozamašnih honorara, sledi I –stalan posao.

Do sledećeg javljanja, vaša mahaluša.

HappTv.rs
Foto:Facebook/stimmungagarantie

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter