Izvor:
03.06.2019 u 19:15
0

PSIHOLOZI OTKRIVAJU: Da li ste posesivna devojka?

1. Zanemarili ste porodicu i prijatelje

No uzrok tome nije prenatrpani dnevni raspored, nego vaša želja da stalno budete s njim. Čak i kad se dogovorite za kafu, izlazak ili večeru, na dogovor vodite njega.

2. Stalno ga zovete kad nije pored vas

Poruka za dobro jutro pa poziv da čujete kako je spavao. Još nekoliko poruka do podneva pa poziv u pauzi za ručak. Još ste mu nešto zaboravili reći pa mu šaljete još nekoliko poruka, pre nego što se večeras vidite s njim, a ne smete zaboraviti ni slatku poruku za laku noć… Ako ne želite epitet psihopate, duboko udahnite i objasnite sebi da ne možete dalje tako.

3. Proveravate mu telefon

E-mail, Facebook, Instagram, možda i LinkedIn… Privatnost i osećaj slobode su jako bitni, a ovime gušite i njega i vezu, a zamarate i sebe. Opustite se, neke se stvari ionako ne mogu sprečiti, koliko god se trudili.

4. Sve su vam žene potencijalna pretnja

Ako želite da ga oterate od sebe, ovo je pravi način.

5. Poludite kad ide u grad sa prijateljima

Ili još gore, želite da idete sa njima, jer “ko zna šta on radi kad vi niste u blizini”. Ponovno, ako to želi, to će i uraditi, posebno kada oseti spomenuto “gušenje”.

Lepota i Zdravlje
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter