Izvor:
08.06.2019 u 00:40
0

FLERTUJTE NA PRAVI NAČIN: Male tajne velikih majstora!

Iako su preferencije po pitanju fizičkog izgleda bitne, vaše umeće flertovanja i nivo samopouzdanja igraju ključnu ulogu u osvajanju frajera.

Psiholog Monika Mur otkrila je da od načina na koji flertujete s muškarcima zavisi vaš uspeh u nameri da ih i osvojite. Kako tvrdi, samopouzdane žene kojima je flert u malom prstu čine sledećih pet poteza kako bi zavele bilo kojeg muškarca koji im zapne za oko.

U pravom ste fizičkom položaju

Psiholog Monika tvrdi da je idealan položaj tela prilikom zavođenja blago nakošen u odnosu na vašu "metu". Naime, naučno je dokazano da muškarci ne vole kada je žena frontalno okrenuta prema njima, dok žene ne preferiraju da im se prilazi s leđa.

Jasne ste sa svojim namerama

Istraživanje sprovedeno na univerzitetu Buknel dokazalo je da su u flertovanju najuspešnije one žene koje muškarcu jasno otkriju da su zainteresovane za njega te mu daju do znanja da ima šanse kod njih.

Flertujete bez pomoći prijateljice

Džefri Hal, autor knjige "Pet načina flertovanja", tvrdi da ćete najbolje proći ako to odradite same kako bi muškarcu bilo jasnije koja od vas je zainteresovana za nešto više od običnog ćaskanja.

Gledate ga u oči

Možda je flertovanje za vas još uvek sklizak teren, ali svakako ćete biti uspešnije budete li gledale muškarca kojeg želite osvojiti u oči nego gledanjem u pod ili besciljnim lutanjem očima po prostoriji.

Imate nešto crveno na sebi

Da je crvena najstrastvenija boja, ne moramo vam više ponavljati, stoga sledeći put kada "krenete u akciju" svakako obucite najbolji komad iz ormara u ovoj zavodljivoj boji.

Cosmopolitan
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter