Izvor:
10.10.2016 u 17:05
0

SEKSI ISPOVEST: Bila sam u NEONACISTIMA, ali onda sam upoznala CRNCA koji me je…

Porno glumica Ina Grol, čije je "umetničko" ime Kiti Bler, bila je zaštitno lice nemačke Nacionalne demokratske partije (NDP). Provokativnim izgledom i nastupima mamila je ljude da se učlane u ovu ekstremno desničarsku stranku i daju joj podršku na izborima. I sve bi bilo u redu, da izazovna plavuša nije snimila novi film, i kome ima seksualni odnos sa, ni manje ni više nego – crncem. I odmah je izbačena iz stranke!

Kako prenosi hrvatski protal 24sata, za mnoge je muškarce bilo više nego zanimljivo kada bi ih Kiti Bler mamila da se učlane u NDP. Ali "akcija" sa tamnoputim muškarcem šokirala je desničare.

Brojni neonacisti užasnuli su se kada su videli šta njihova prijateljica i stranačka istomišljenica radi u tom filmu i više ne žele da imaju "posla s njom". Pokajali su se što su je angažovali u podeli postera i promo materijale jer, kažu, koliko god im je pomogla, ovo je udarac "ispod pojasa" kakvom se nisu nadali. Grol je stranače kolege dodatno razgnevila izjavama da su crnci najbolji ljubavnici koje je imala.

NDP osnovana je 1964. i svrstava se u neonacističke organizacije. Nemačka vlada je 2003. pokušala je da stranku proglasi protivzakonitom i ukine, ali nije uspela. NDP trenutno ima svoje predstavnike u parlamentima dve od 16 nemačkih pokrajina.

Happytv.rs
Foto:arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter