Izvor:
11.06.2019 u 11:31
0

ŠTA SE DEŠAVA SA LJUBAVNIM ŽIVOTOM NAKON VENČANJA: Ostati u srećnom braku je mnogo izazovniji posao, od bilo kog drugog!

Živimo u svetu u kome je jako teško održati uspešan i zdrav brak. Mnogi mladi parovi gaje iluzije da je bračna zajednica nešto na čemu ne treba da se radi i da je to odnos koji nakon svadbe ne treba da se neguje.

Malo ko pominje stvari koje se dešavaju nakon venčanja kada ste sa nekim godinama i braku. Evo o čemu se radi.

– Vatromet koji ste imali u vezi u braku počinje da bledi

Ovo je jedan od glavnih razloga zašto se mnogi ljudi razočaraju u bračnoj zajednici. Morate da naučite da očekujete manje i ulažete više u odnos sa partnerom kako bi vaš odnos uspeo.

– Život nakon venčanja će testirati vaše strpljenje i ljubav

Trebaće vam mnogo strpljenja. Nekada će biti monotono i dosadno. Upravo sve ovo može da uništi brak. Ukoliko ne volite partnera dovoljno i nemate strpljenja, vaš brak neće dugo potrajati.

– Neke stvari koje su vam se sviđale kod partnera mogu da postanu iritantne

Možda ste se zaljubili u partnera zbog njegove prevelike iskrenosti, ali kada je reč o braku mora da postoji dosta diplomatije. Prevelika iskrenost može vremenom da vas iritira kada počnete da slušate komentare na račun vaše kilaže ili životnog stila.

– Brak donosi mnogo odgovornosti

Nije reč samo o tome što ćete vas dvoje živeti zajedno pod istim krovom, već što ste odgovorni jedno za drugo, ali i za svoje potomstvo, koje ćete stvoriti tokom zajedničkog života.

– Niko vam nikada neće objasniti kako da se na pravi način odnosite prema partnerovoj porodici

Kada se udate ili oženite, vi ulazite i u partnerovo porodično okruženje. Uskoro ćete shvatiti da se vaše odluke ne tiču samo vas samih, već uz konsultaciju mnogo ljudi, a nekada to neće biti oni s kojima se dobro slažete.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter