Izvor:
12.06.2019 u 19:23
0

POHVALITE VAŠEG PARTNERA: Evo koje komplimete treba da mu date!

Zato komplimenti kod takvih parova uglavnom zvuče kao „praznik za uši“ jer ih čujemo u najizuzetnijim slučajevima. Ali reči pohvale nisu samo prijatne, one jačaju vezu između ljudi i pomažu da se oseti njihova vrednost. Čak i ako partner zna da ga volite, uvek je lepo čuti to ponovo.

Sastavili smo listu razloga za hvaljenje muškaraca za svaki dan.

Pohvalite kvalitete zbog kojih ga cenite

Pohvale zasnovane na ličnim kvalitetima su važne zato što hvalite karakter vašeg partnera. Zapamtite šta vam pomaže da volite ovog tipa – njegova odanost, ljubaznost, optimizam. Razgovarajte o stvarima koje zaista cenite – čak i najjednostavnije reči zvuče iskreno i posebno.

Njegove odluke

U odnosima je važno da svako od nas oseća poverenje i poštovanje od strane partnera. Da bi ih pokazali, komplimenti su neophodni. Obratite se momku za savet ili neka ponekad donese odluku bez postavljanja bilo kakvih pitanja. Neka vaš partner shvati da vam njegovo mišljenje mnogo znači.

Kakve emocije izaziva kod vas?

Govoreći o sebi, takođe možete dati kompliment partneru. Izrazite zahvalnost za to kako se osećate, zahvaljujući momku: „Ja sam s tobom smirena“, „Ja sam sigurna u tebe“, „Veoma mi je drago što te imam.“ Pokazujete koliko je važan u vašem životu. Povratna informacija od partnera je potrebna da bi se shvatilo da se vaš odnos kreće u pravom smeru, a ne da postoji bilo kakva sumnja.

Izgled

U dugoj vezi, kada ste navikli na tela jedno drugog i naučili ste svaku manu, komplimenti o vašem izgledu poprimaju novo značenje. Ne samo da potvrdite da vam se osoba sviđa, već da naglasite da ga prihvatate i volite. Često je to vrsta komplimenta koji nestaje iz odnosa sa vremenom, iako je potreba da se partner oseća seksi i privlačno. Pokušajte da obratite pažnju na tela jedni drugih tako da komplimenti o vašem izgledu ne zvuče kao ruganje.

Male stvari koje radi svaki dan

Iako vaš partner ne organizuje svakog dana sastanak u luksuznoj vili ili ne donira svoj bubreg za vas, verovatno postoje mnogi drugi razlozi za zahvalnost u životu – ne tako grandiozni, već redovni. Kupio je omiljeni desert, oprao posuđe: pokažite da primećujete i cenite sve što radi za vas. To će ga ohrabriti da još više pažnje posveti vama.

Njegove sposobnosti i talenti

Važno je da muškarac zna da vi verujete u njega. Možete ga podržati hvaleći ideju, želju za nečim ili nekom sposobnošću. Sanjajte zajedno, čak i ako partnerove ​​fantazije nisu povezane sa vama. Važno je za nas da voljena osoba, barem podržava našu strast.

Ono u šta nije siguran

Pokušajte da hvalite momka za ono što on smatra svojom manom. Ohrabrite ga. Omogućavanje verovanja u sebe je najbolja stvar koju možete učiniti za osobu. Pomozite svom partneru da postane jači i uverite ga da postoji neko ko voli različite strane njegove ličnosti, čak i da nisu najatraktivnije.

Koliko često vašem partneru dajete komplimente?

Ženski Magazin
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter