Izvor:
11.10.2016 u 17:07
0

EROTSKA ISPOVEST: Ankica je URLALA od zadovoljstva dok smo joj DULE i ja UNIŠTAVALI *ičku

Vraćajući se kući sa moto susreta u Brunnen-u, nakon što sam ostavio Edit u Küsnacht-u, rešio sam da svratim do Lucern-a. Tamo je bio jedan majstor kome sam poverio održavanje mog motora. Servis mi se bližio, pa sam mislio da to uradim sada, pošto mi je usput.

Kod majstora sam stigao malo posle vremena za ručak. Rekao mi je da dođem sutra po motor pošto sam mu ga danas doneo kasno. Ok, pomislio sam, ionako nemam šta da radim. Rešio sam da se malo promuvam po Lucernu.

Lucern je je inače veliki grad na nekih pedesetak kilometara od Ciriha, ali za moj ukus uveče ima previše turista. Krenuh da nađem neko prenoćište. Odlučio sam se za mali hotel kome su dani slave davno prošli, ali je bio čist. Ušao sam unutra i zatražio sobu. Naravno, bez problema sam je dobio jer sam bio jedini gost.

Za razliku od smeštaja koji je bio prazan, restoran i bašta hotela su bili dupke puni. Kasnije sam shvatio i zašto. Cene su bile više nego pristupačne. Recimo ovde ste mogli dobiti veliko pivo po ceni znatno nižoj nego malo pivo u kafiću.

Seo sam u baštu, naručio ćevape i pivo i zverao u TV na kome je išao neki muzički kanal. Pažnju su mi privukli oglasi na dnu ekrana. Bili su, recimo, „dečko traži devojku, dečko traži dečka” i slično. Prolazili su tako oglasi, od kojih su mnogi bili nebulozni i smešni, kada mi pažnju privuče jedan. Pisalo je: „Mladi bračni par traži pojedince iz Lucerna i okoline za druženje i seks’’. U nastavku je sledio broj mobilnog telefona. Ima boga, pomislih, i na brzaka upisah broj mobilnog na salvetu.

Pošto tada još nisam imao mobilni, pitah recepcionera za uslužni, a on onako mrzovoljno reče:
– Nemamo mi još mobilni, ali možete se poslužiti ovim iz govornice. Samo pazite, pozivi na mobilni su jako skupi…
Utrčao sam u govornicu i okrenuo broj sa salvete. Javio mi se duboki muški glas:
– Da…
– Niko ovde. Zovem povodom oglasa…

Za početak to ne može biti loše, a i imao je veoma prijatan muški glas. Brzo smo se dogovorili. Ja sam mu objasnio odakle sam i kako sam dospeo u Lucern, a on mi je rekao da on i njegova žena Ankica traže pojedince radi druženja i seksa. Dogovorili smo se da se vidimo to veče.
Opisao sam mu kako izgledam i kako sam obučen. Dodao sam i da ću ih čekati u bašti hotela, a on je rekao da će stići za pola sata, sat.

Moram da napomenem da me je posle toga razgovor ka mobilnom stvarno koštao kao svetog Petra kajgana.
Sedeo sam u bašti i ispijao pivo u isčekivanju da oni naiđu. Kada god bi naišao neki par koji bi mi se dopao, sve sam se nadao da su to oni. Međutim, ljudi su prolazili nezainteresovano i ja sam nastavljao da cugam pivo. Tada sam zapazio kako se trotoarom približava jedan par.

Pažnju mi je privukla ona. Bila je u kratkoj, jako crvenoj haljini. Imala je lepo telo, ali ono što je sve stavilo u drugi plan bile su njene sise, ogromne, tvrde i lepe. Videlo se da ispod haljine ne nosi brus, što je bio još jedan plus za kvalitet njenih sisa. Pored nje je hodao crnomanjast muškarac, solidnog izgleda i građe. Poželeh da su to oni, međutim, nakon što su bacili nemaran pogled na baštu i goste u njoj, oni nastaviše dalje. Razočaran nastavih da pijem pivo.

Kada sam već pomislio da Dule i Ankica neće doći iz bilo kog razloga i da me čeka besomučno drkanje u sobi, iza sebe začuh poznati duboki muški glas:
– Dobro veče…

Okrenuo sam se i ostao zapanjen. Iza mene je stajala ona, žena u crvenoj haljini koja je malopre prošla sa muškarcem pored bašte. Ja ustadoh sa stola i nasmeših se.
– Pretpostavljam da ste vi Niko – reče on ponovo.
– Da… Svakako… Izvolite, sedite.

Obavili smo formalnost oko upoznavanja i naručili piće. Dule mi reče da su oni prvo prošli pored bašte da bi videli kako ja otprilike izgledam i da nije u pitanju neka zajebancija, jer su do tada imali dosta neprijatnih iskustava. Onda, kada sam im se dopao, napravili su krug i vratili se sa druge strane.

Razgovor je dalje tekao u opuštenoj atmosferi uz piće. Osećala se prijatna atmosfera za stolom i videlo se da se jedni drugima dopadamo. Već sam bio sto posto siguran da će biti seksa, ako ne večeras, onda veoma brzo.

Zaneseni tako u priči nismo ni primetili da je blizu ponoć. U bašti smo sedeli samo mi i još par gostiju za dva stola. Priđe nam konobar i zamoli nas da naplati jer se bliži fajront. Tada Dule reče:
– Znate šta? Bilo bi bezveze da se sada ovo lepo veče ovako završi. Hajdemo kod nas na piće i druženje. Nadam se da se vas dvoje slažete.
– Što se mene tiče, može – rekoh i pogledah u Ankicu.

Ona se nasmeši i samo klimnu glavom. Brzo smo bili ispred njihove kuće. Bila je to lepa, prizemna kuća, sva okružena zelenilom i, što je najvažnije, u jednoj maloj, sporednoj ulici. Bilo je tiho, kao da je na kraju sveta, a ne u neposrednoj blizini centra Lucerna.

Odmah uđosmo unutra. Brzo smo se raskomotili i nastavili sa ćaskanjem i pićem. Povremeno bi se kroz priču dodirivali teme seksa, ali sve nekako neodređeno i umotano. Kao da ni oni, poput mene, nisu hteli da zbrzamo nešto i upropastimo ovako dobru priliku.

U jednom trenutku Ankica ustade iz fotelje i reče:
– Momci… Idem ja da se istuširam, a vas dvojica nastavite sa pićem. Posle se možeš i ti, Niko, istuširati, ako hoćeš – reče.

Dule i ja ostadosmo sami i tada me on upita:
– Kako ti se sviđa moja žena?
– Jako. Samo ne znam da li se ja vama sviđam?
– Ma, meni si skroz okej, a znam da se i njoj sviđaš. Poznajem svoju ženu.
– Stvarno?
– Ma kad ti kažem… Garant je vlažila među nogama cele večeri na tebe. Nego, jesi li zainteresovan da probamo jednu trojku?
– Svakako. Oboje mi skroz odgovarate.
Ankica se uskoro pojavi u bade-mantilu. Sede pored nas, nasu sebi piće i reče mi:
– Niko, možeš sad na tuširanje ako želiš. Peškir ti je na veš mašini.
– Naravno.

Tuširao sam se. Topla voda mi je prijala i brzo mi je pored štroke sprala i umor sa tela. Pretpostavio sam da sada njih dvoje razgovaraju o meni i dogovaraju se. Kad odem tamo posle tuširanja, znaću na čemu sam i da li sam prošao njihovu selekciju. Jedino što mi je smetalo je to što sam morao da obučem istu, prljavu garderobu posle tuširanja. Pošto sam se ceo dan znojio u gaćama na motoru, reših da ih ne obučem i navukoh farke na golo telo. Prljave gaće sam stavio u džep od jakne i zgužvao ih da se ne primete.

Ušao sam u dnevni boravak i odmah sam po izrazu na njihovim licima video da sam prošao ispit. Biće seksa.
– E, sad idem ja da se malo osvežim – reče Dule.

Ankica i ja ostasmo sami. Nastade kratka neprijatna tišina, koju oboje nismo znali kako da prekinemo. Ankica je sedela preko puta mene u belom bade-mantilu. Prekrstila je noge i pokazala mi bele najlonke sa čipkom. Na nogama je imala izazovne crvene cipelice sa štiklom. Reših da malo razbijem tišinu i udarih tamo gde su žene najtanje i najosetljivije.

– Lepe su ti te cipelice – rekoh zavodnički.
– Da, jako ih volim, a i udobne su – rekla je uz smešak.
– Meni deluju seksi.
– Aha, i mom Duletu se dopadaju. Jako voli ovu kombinaciju belih čarapa sa crvenim cipelicama. Kako se tebi sviđa?
– Meni je to sve jako jebozovno.

Sada je Ankica sela malo komotnije i lagano raširila noge. Imao sam pogled skroz do kraja njenih butina. Samo što je to ona jako iskusno uradila, tako da nisam mogao da vidim da li nosi gaćice ili ne. Pogled mi je dopirao taman dotle. Kurac u gaćama poče da mi se diže, što ne promaknu njenom iskusnom oku.

– Ne znam šta ste ti i Dule razgovarali dok sam se tuširao, ali ste vas dvoje jedan zaista lep par.
– Hvala. I ti izgledaš odlično… Sviđaš mi se… – rekla je sasvim tiho.

I ko zna dokle bi se nas dvoje tako prenemagali ne znajući šta da kažemo ili uradimo, da nije upao Dule. Ušao je obučen samo u komotne bokserice i odmah glasno rekao:
– Ej… Pa, šta čekate? Ja sam mislio da se vi već uveliko jebete…

Ankica pocrvene, a meni bi malo neprijatno. Nisam navikao da mi neko o svojoj ženi govori tako. Ipak mu je to žena.
– Čekali smo tebe i malo pričali – reče Ankica da izvadi malo situaciju.
– Ma, hajde, ljudi. Očigledno je da se svi svima sviđamo, a i svi dobro znamo zašto smo ovde… Dođi, mala – reče on i stade ispred Ankice.

Svukao je svoje bokserice i uhvatio se rukom za poludignuti kurac. Imao je odličan komad, kao da sam gledao u svoj kurac. Ankica se uspravi i uze ga u usta. Sedela je tako na trosedu raskrečenih nogu i počela da puši kurac svome mužu.

Pošto su stajali po strani na samo metar od mene, sve sam lepo video i napalio se. Ustadoh iz fotelje i počeh da se skidam. Čim sam se skinuo, oni na trenutak zastadoše i odmeriše me pogledom od glave do pete.

– Ankice, dušo, konačno ćeš dobiti još jednu pravu kurčinu – reče Dule i strpa joj ponovo kurac u usta.
Ova ga halapljivo dohvati i pokaza mi rukom da priđem. Prišao sam joj sa strane i ona me uhvati za kurac i poče da ga nadrkava. Dule joj skinu bade mantil ispod koga nije imala ništa i Ankica ostade samo u belim čarapama i crvenim cipelama.

Ispustila je Duletov kurac iz usta i nastavila da ga drka, a uzela moj i počela da ga puši. Ankica je znala znanje. Bila je jako dobra pušačica. Pored toga, radila je to halapljivo. Videlo se da je gladna kurca i da jako uživa. Gutala mi je kurac do jaja.

Dule je kleknuo pored kreveta, između njenih nogu i poče da joj obrađuje picu. Ankica zamumla od zadovoljstva. Raširila je noge još više, kako bi Dule mogao bolje da je oliže i gurne što dublje svoju jezičinu u njenu pičku. Ne znam šta joj je Dule radio dole svojim jezikom, ali povremeno bi se ona brecnula i tako mi progutala kurac da sam krajnjim naporima uspevao da ne svršim.

Sada smo se okrenuli. Dule i ja zamenismo mesta. Ankica je sada uzela njegov kurac u usta i počela da ga obrađuje. Ja kleknuh među njene noge i dočepah se njene prelepe obrijane pice. Bila je jako ukusna. Mirisala je na svežinu. Prvo je nežno poljubih u mesto između butine i pičke. Ankica jeknu, a za njom i Dule, jer ga je verovatno dohvatila malo grublje. Razmaknuo sam joj usmine rukama i gurnuo svoj jeziku u nju. Bila je topla i vlažna. Iz nje su curili sokovi koje sam halapljivo pio.

Više nisam mogao da izdržim. Uspravio sam se na kolena i prislonio glavić na ulaz u njenu pičkicu. Gurnuo sam ga lagano do kraja, bez stajanja. Ankica raširi noge još više i zamumla od zadovoljstva.

Dule se napalio kad je to video. Uhvatio ju je za glavu i počeo da je tuca u usta. Odjednom, Ankica poskoči. Moj kurac joj ispade iz pičke, a Duletov iz usta.

– Momci… Meni je ovako jako neudobno. Dođite ovamo – reče ona i povede nas ka drugom kraju prostorije gde se nalazio veliki radni sto.

Nas dvojica dignutih kurčeva, kao hipnotisani, pođosmo za njom. Odgurnula je stvari sa stola i legla popreko. Dule joj se našao iznad glave i odmah joj ga strpao u usta. Ova je nastavila da ga halapljivo dudla kao da nismo ni stali. Ja sam prišao sa druge strane. Podigao sam njenu levu nogu i stavio je sebi na rame. Desna noga joj je visila pored stola. Njena pička mi je bila na izvol’te i ja joj ga sručih ponovo.

Ankica poče da mumla. Verovatno bi vrištala od zadovoljstva, da joj usta nisu bila puna kurca. Tada Dule izvadi kurac iz njenih usta i poče da svršava uz krike. Prvi mlaz sperme mu je bio toliko jak, da me je preko nje isprskao po stomaku.

Ankica se odvoji od mene i moj kurac joj ispade iz pičke. Sagla se i počela da liže Duletovu spermu sa mog stomaka. Kada je sve olizala, spustila se niže i uzela moj kurac u usta.

Dule se iza nje pope na sto i poče da je lupka kurcem po guzi. Ankica je bludno vrtela guzom kao da je htela da kaže: Šta čekaš, strpaj mi ga već jednom! Sve vreme mi je dudlala kurac. Duletu izgleda da nije trebalo mnogo. Nanišani i strpa joj ga zguza.

Sada je Ankica klečala četvoronoške na stolu. Dule je klečao iza nje i trpao je u pičku, dok sam ja stajao na podu pored stola i jebao Ankicu u usta. Ruku kojom me je do tada držala za jaja, ona progura između mojih nogu i prisloni je na moju guzu. Onda je gurnula prst u moj čmar, a ja je zauzvrat uhvatih za sise i počeh da mesim. Svako njeno guranje prsta u moj čmar je izazivalo moj nagli pokret unapred. Nabijao bih joj kurac do muda u grlo. Jecala je punih usta. Celo moje ogromno zadovoljstvo upotpunjavala je i slika Duleta kako je delje otpozadi.

Više nisam mogao da izdržim. Počeo sam da joj svršavam u usta. Ovog puta nije dozvolila

Dule je snažno pljesnu po guzici i ona zadrhta celim telom.

Dobar jeb zguza i usta puna moje sperme nateraše Ankicino telo da se zatrese i ona svrši kao kobila. Dule izvadi svoj kurac iz nje i obrati mi se:
– Niko, mi smo jako potentni i možemo još. Kako ti stojiš?
– Ako treba do zore…
– Odlično, idemo!
Ankica ciknu od zadovoljstva i skoči sa stola. Sada smo se smestili na pod. Dule leže na leđa, a Ankica ga opkorači, kleknu i nasadi mu se na kurac. Zastenjali su oboje. Očekivao sam da će Ankica sada da mi puši, međutim ona se nagnu unapred i leže svojim telom preko Duleta. Dule ju je uhvatio za guzove i ona poče da meša.
Stajao sam tako kao neki višak i gledao kako se oni jebu.
– E, neće moći – rekoh i kleknuh iza Ankice.
Stao sam između Duletovih raširnih nogu i namestio glavić na Ankicin čmar.

– Oh, što volim kada neko zna šta mi treba – reče Ankica zadihano.
– Rekao sam ti, draga… Naš Niko je pravi…

Godilo mi je ovo njihov hvalisanje i ja sam počeo da joj guram kitu u čmar. Zastali su sa mešanjem na trenutak i Ankica ga primi celog. Glasno je uzdahnula. Sada je imala dva kurca u sebi. Po jedan dobar komad u svakoj rupi. Izvadio sam ga polako, skoro do kraja i ponovo joj ga nabio do jaja, jako. Ona vrisnu.

– Tooo… Macane… Aaaah… Razvaljuješ me…
– Odraćemo te, draga – reče Dule.
– Oderite me… Aaaah… Gladna sam kurca… Oh… Hoću vaše kurčeve…

Tada smo Dule i ja dodali pun gas. On je besomučno nabijao svoju kurčinu odozdo u njenu pičkicu, dok sam je ja, nimalo je ne štedeći, rasturao odozgo u guzu. Ankica je vrištala, dahtala, nabijala se i mešala. Imao sam osećaj da joj ni to nije dovoljno.

Ja sam ludeo. Njen guzni mišić me je sve vreme stezao oko kurca, a ja sam svaki put kad bih joj ga nabio do jaja, osećao Duletov kurac kako me dodiruje kroz njenu utrobu. Taj pritisak koji je vršio Duletov kurac u njoj prenosio se na moj kurac.

Ovo udaranje i jebanje je, na moje zadovoljstvo, trajalo dugo. Znoj je curio sa naših tela. Klizili smo jedno o drugo i jedno u drugo. Ankica je sve glasnije i glasnije dahtala i vrištala. Kako smo je sve duže jebali, ona je vrištala kao da je neko bije, a ne jebe. Dule je dahtao i stenjao nabijajući joj sve brže svoj kurac. Prva je počela Ankica da svršava.

– Toooo… Aaaah… Evo meeee… Dajte mi ga sada…
– To, srećo! I ja sam blizu… Aaaah… – krenu Dule za njom.
– Nemojte da stajete… Uh… Nabijajte…
– Evo ti ga, droljo – rekoh ja i počeh krvnički da joj ga nabijam u dupe.
– Da… Uuuh… Drolja sam… Samo me jebite!

Ankicino telo poče da drhti i da se trese. Svršavala je kao da joj je neko pustio struju kroz telo. Nas dvojica smo je udarali tako jako i brzo kao da smo hteli da je ubijemo kurčevima. Drolja je dugo svršavala. Tresla se, dahtala, kolutala očima i zabacivala glavu unazad.

Tada sam je uhvatio za kosu, povukao joj glavu unazad ka sebi i nabio joj ga do jaja. Zavrištala je kao da sam joj zabio nož, a ne kurac. Zatresla se još jednom i sručila se po Duletu. Bučno je disala dok joj se celo telo treslo. Dule i ja smo mirovali tako, ja u njenom dupetu, a on u njenoj pički.

Par sekundi kasnije, ona ustade, a za njom i Dule. Sela je na pod, a mi stadosmo sa strane pored nje. Počela je da nam drka i puši kurčeve naizmenično.

Malo nam je falilo do svršavanja. Prvi sam ja pukao. Uhvatio sam se za kurac i počeo da je prskam po licu. Ankica je zatvorila oči, otvorila usta i uživala u mojim mlazevima tople sperme koji su je prskali svuda po licu i sisama.

– Aaaahhh… – uzdahnu ona. – Volim kada mužjak ima puno sperme…

Tada, napaljen ovim, puče i Dule. Uhvati se za kurac i poče i on da je prska. Dule je svršavao obilno, a Ankica je uživala na podu sva umazana našim semenom.

Zatim smo otresli i obrisali naše kurčeve o Ankicine obraze i popadali po podu.

To veče smo zaspali kao ovčice.

Sutradan ujutru, umesto kafe, njih dvoje me počastiše sa još jednim dobrim seksom. Napustio sam ih oko podneva. Kolena su mi drhtala dok sam išao pešice po motor.

Happytv.rs/tomiradi.com
Foto: Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter