Izvor:
11.10.2016 u 19:54
0

EROTSKA ISPOVEST: Bio mi je samo DRUG, ali kada sam VIDELA šta ima u GAĆAMA dala sam mu da me RAZVALI

Bila sam sama doma i bilo mi je dosadno. Razmišljala sam o jednom prijatelju kojeg jako dugo nisam vidjela. Htjela sam mu poslati poruku ali nisam bila sigurna da li još uvijek koristi taj broj mobitela. Ne znam ni da li bi se htio naći sa mnom.

Razmišljala sam šta da napišem u poruci. „Hej Marko… šta ima, nismo se sto godina vidjeli… kako si!? Da li si možda za kavu?” Hm… „Hej Marko, prijatelju moj, fališ mi kao prijatelj, da li si možda za susret…” Uf ne, to bi bilo kao da želim seks sa njime. Bolje ova prva poruka. Odlučila sam mu poslat tako poruku pa šta bude.

Odgovor je: „Hej…zaista se nismo jako dugo vidjeli. Imao sam dosta posla, znaš, ali ne mogu zaboraviti svoju naj frendicu. Naravno da sam za kavu, kad ti paše? ‘Oćeš možda doći kod mene, sad živim sam?”

Odgovorila sam mu: „Pa mogu doći kod tebe kad tebi paše. Ja mogu i sada. J” Odgovor njegov je: „Može dođi sada. Evo ti adresa…. Čekam te.”

Zaista nisam mislila da može odmah sada ali super je, ne znam šta bi sama sa sobom. Prijatelj mi je falio jer sviđao mi se oduvijek a i užasno se dugo nisam seksala. Fali mi to. Želim da me Marko liže… jebe i sve. Neznam da li će pristati na to ali ja ću biti direktna i to ču ga pitati čim malo budemo popričali uz kavu. Ne znam da li mu se ja sviđam ali tko ne pita, neke stvari nikad neće znati. Obukla sam tajice, čizme i majicu. Sjela sam u auto i vozila do njega.

Došla sam i parkirala sam auto. Jako sam sretna a i malo nervozna jer ne znam da li će pristati na seks sa mnom.

Evo me, pred vratima njegovima sam i zvonim dok mi noge klecaju a ruke mi se tresu. Otvorio mi je vrata i ostala sam u šoku kada sam ga vidjela omotanog dole samo u ručniku a gore je bio gol. Uf… napalila sam se još više. „Uđi”, kaže mi.

Ušla sam ali nisam mogla a da ne gledam dole jako sam mu htjela ručnik skinuti. Poljubio me je u obraz i rekao: „Sorry bio sam na treningu i tuširao sam se, oprosti što si me vidjela takvog”. „Ma ne sve je uredu ali.. znaš, dođi da ti šapnem na uho: sad sam užasno napaljena. Znam da smo prijatelji”, kažem mu, „ali oduvijek si mi se sviđao”.

Naša tijela su se spojila i on mi je stavio ruku na usta i rekao: „Šuti, tako te želim već oduvijek. Samo me bilo strah da ti mene ne želiš. Sada znam da je to bilo oduvijek obostrano”.

Maknuo je svoju ruku i ljubio me je dugo u usta. Jezici su nam se isprepletali. Uzeo je moju ruku i stavio ju na svoj kurac, koji mu je još bio prekriven u ručniku. Nisam ga još mogla vidjeti. Svoju ruku je spustio i mazio je moju pičkicu preko tajica.

Mazila sam njegov kurac. Nismo više mogli izdržati. Otišli smo na krevet. Rekao mi je da se skinem i skinula sam sve sa sebe a on je svoj ručnik konačno skinuo i bacio na pod.

Sjela sam na krevet i raširila sam mu noge on je moju pičkicu lizao, kružio je svojim jezikom. Čim više je zabijao jezik u nju. „Marko tako to dobro radiš”, kažem mu.

Pogledao me je i dignuo glavu. Mazio me je po klitiću, kružio je prstima. Pasalo mi je to jako. „Marko tako ti ga želim sada pušiti i drkati”.

Bila sam jako vlažna. On je stao i ispunio mi je želju. Sjedio je na krevetu a ja sam kleknula na pod. Uzela sam njegov kurac u ruku i drkala sam ga a drugom sam mu stiskala jaja. Malo sam glavu spustila i lizala sam mu jaja.

Došao je taj trenutak, njegov tvrd kurac sam stavila u usta. Uf…Pušila sam ga. Obožavam to. Bio mi je dugo njegov tvrd kurac u ustima. Izvadila sam ga i rekla mu: „Oh Marko… jebi me, stavi svoj kurac u moju vlažnu pičkicu, tako te želim osjetiti. Jebi me, molim te”. „Hoću, jebat ću te sada da ćeš me cijeli svoj život pamtiti i htjet ćeš još svog prijatelja vidjeti”. Nasmijem se samo.

Legla sam i raširila sam mu noge. On je polako svoj kurac stavljao u moju pičkicu. Ulazio je i ušao sav u moju vlažnu pičkicu. Jako dobro sam ga osjećala u sebi.

Počeo me je jebati polako pa sve brže. Stenjala sam. „Ah…Marko jebi me tooo! Jebii mee!”, govorila sam mu to. Držali smo se za ruke… Žestoko me je jebao. „Ah…ah…Markoo.”

Izvadio ga je i rekao: „’Ajde zajaši me”. Legao je a ja sam ga opkoračila nogama. Polako sam sjela na njega i naštimavala sam se.

Vrtila sam svojom guzom. Počela sam skakati na njemu. Polako sam vodila ritam a onda sam ubrzavala. Nagnula sam se a on je isplazio jezik i rekao: „Daj da ližem i grickam bradavice”. Lizao mi je ih i grickao. Moje bradavice su bile tvrde. I dalje sam bila na njemu. „Želim te sad jebati” kaže mi. „Naguzi mi se”.

Naguzila sam mu se a on je svoj kurac stavio u moju vlažnu pičkicu. Jebao me je žestoko sada. Stenjala sam i pričala mu: „Marko kako si dobar, kako me dobro jebeš. Jebi me, nemoj stati još. Ah…ah…ah… Markooo… reci? Ništa, jebi me.”

Jebao me je u toj pozi neko vrijeme. Polako i brže.

„Svršiti ću”, kažem mu ubrzo. „’Bome i ja ću.” Izvadio je svoj kurac i spustio se dole. Lizao mi je pičkicu a ja sam svršila mu na jezik. Polizao je sav moj sok.

Došao je gore do mojih usta a ja sam ih otvorila. Drkala sam mu kurac a njegov mlaz sperme me zalio direktno u usta. Sperma mi je bila u ustima. Gutala sam ju. Bila je fina.

Ležali smo jedan pored drugoga i pričali neko vrijeme. Ja sam otišla i tu je bio kraj.

To je bio naš seks.

Happytv.rs/tomiradi.com
Foto:Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter