Izvor:
12.10.2016 u 01:18
0

POPILA ČETIRI VOTKE PA SE KOMIRALA: Ujutru videla svoj sex sa trojicom na Jutjubu! (VIDEO)

Mešanje energetskih napitaka i alkohola može da razbudi telo i da istovremeno uspava duh, sećanje i mozak. Mladi, budite oprezni!

Poslednjih godina mladi širom sveta – kao da im nije dovoljna mladalačka energija koju već imaju –posežu za energetskim napicima kako bi mogli još više, dalje, bolje… I plus ih kombinuju s alkoholom. Šta sve mogu biti posledice ovih koktela, možemo samo da nagađamo, ali možemo da vam ispričamo jednu priču sa ne baš lepim krajem.

Celog tog dana Anu S. iz Minasote jurio je umor. Iz kuće je izašla neispavana, noge su joj klecale. Ali morala je na žurku svoje najbolje drugarice Lajle. Usput je svratila do paba da pokupi deo muške ekipe. Na ulazu se umalo onesvestila. Drugar joj je pritrčao i odveo je do šanka. Ubrzo joj je doturena energetska bomba – votka i red bul. Eksirala je dve i bila spremna da nastavi.

Žurka je bila na vrhuncu kada su Ana i drugari bukvalno grunuli u Lajlin stan. I svi odmah otrčali do stola prekrivenog alkoholom i konzervama energetskih napitaka. Ana je uzela flašu votke i dve konzerve nekog energetskog napitka. Više joj nije bila potrebna čaša. Sipala je u sebe tečnosti naizmenično. Obično bi popila četiri-pet energetskih bombi za veče, ali ovaj put nije brojala.

Probudila se u nepoznatoj sobi nepoznate kuće, gola, bez drugara, torbe, novčanika. Iz susedne sobe čula je nepznate muške glasove. Ustala je, a onda je pala. Nije osećala noge i kukove. Nije se sećala. Dobauljala je do vrata, podigla ruku i odškrinula ih. Videla je nepoznatu trojicu muškaraca. A kasnije na YouTubeu i snimak sopstvenog seksa s trojicom razuzdanih mladića.

Pogledajte, video:

Izvor: Telegraf
Video: Youtube/ Team Work
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter