Izvor:
20.06.2019 u 20:57
0

POVEĆAJTE S*KSUALNU ŽELJU: Trikovi i saveti koji će vam zagrejati postelju!

Određenom broju žena njihova seksualne iskustva su dovoljan okidač da stalno budu "raspoložene". Nažalost, postoje i one druge koje imaju problema da iskažu svoj pun seksualni potencijal. Na svu sreću, postoji dosta načina da sami sebi prirodnim putem podignete seksualnu želju i zadovoljite partnera na željeni način.

VEŽBAJ

Jedna studija iz 2014. godine otkrila je jasnu vezu između gojaznosti i slabije seksualne želje. Slično nekim ranijim istraživanjima, otkriveno je da osobe koje treniraju tri do pet puta nedeljno, poseduju značajno veću seksualnu želju. Pored toga, logično ćete imati i vitkiju liniju, što će privući veći broj pripadnika jačeg pola.

KONTROLIŠI STRES

Naučna istraživanja su potvrdila da stres igra veliku ulogu kada je reč o slabijoj seksualnoj aktivnosti, kako u slučaju broja partnera tako i u slučaju fizičke satisfakcije. Veći nivo kortizola može potisnuti rad naših seksualnih hormona. Ako želite da unapredite nivo svog libida, morate i te kako kontrolisati nivo stresa koji utiče na vaš organizam.

RAD NA SAMOPOUZDANJU

Slika koju imate o sebi i seksualno zadovoljstvo idu ruku pod ruku. Statistike su pokazale da muškarci i žene koji nemaju visoko mišljenje o sebi, manje uživaju u seksualnim aktivnostima. Međutim, te stvari se ne mogu promeniti preko noći, zato je potrebno da radite na malim stvarima kao što je kontrolisanje onoga što jedete ili redovno vežbanje. Ove navike će vam pomoći da oslobodite hormone sreće u mozgu i tako da pokrenete proces unapređenja svog samopouzdanja.

MASTURBIRAJ

Shvatite to kao pravo "paljenje motora". Masturbacija nam pomaže da oslobodimo dobre hemikalije u našem telu. Na svu sreću, naše telo ne prepoznaje masturbaciju od seksualnog čina sa partnerom, pa ćete ovim putem vežbati osećaj orgazma svaki put kada ste intimni sami sa sobom.

KONOPLJA

Istraživači sa Univerziteta Teksas otkrili su da male količine konoplje povećavaju nivo testosterona i seksualnu izdržljivost. Preporučuje se unošenje semenki konoplje kao najefikasniji vid, a pored već navedenih svojstava bogate su proteinima i vlaknima.

Srbija Danas
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter