Izvor:
21.06.2019 u 16:31
0

Muškarci češće glume orgazam od žena, a za to imaju 5 razloga!

U istraživanju je učestvovalo 458 muškaraca (18-29 godina) koji su se osvrnuli na poslednja četiri meseca u njihovom seksualnom životu.Rezultati su pokazali da je čak polovina ispitanika, odnosno njih 230, odglumilo orgazam barem jednom u protekla četiri meseca! Međutim, to nije najveće iznenađenje istraživanja.

Naime, među ispitanicima koji glume orgazam ispostavila se da to čine čak četvrtinu vremena kada imaju seksualni odnos, a najviše za vreme vaginalnog seksa, verovatno zato jer je tada puno lakše odglumiti orgazam nego tokom oralnog seksa.

Sada vas zanimaju i razlozi?

– Zbog lošeg seksualnog iskustva
– Zbog toga jer ih partnerka nedovoljno seksualno privlači
– Zbog prevelike količine alkohola koju su konzumirali pre seksa
– Zbog toga što nisu raspoloženi za seks
– Zbog toga što ne žele da povrede osećanja partnerke

Poznato je da se glumljenje orgazma obično pripisuje ženama, ali i muškarci mogu odglumiti vrhunac u seksu. I to rade češće nego što mislimo, zato drage naše imajte to u vidu…

Happytv.tv
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter