Izvor:
12.10.2016 u 18:28
0

EROTSKA ISPOVEST: Toliko su VRIŠTALE dok sam ih karao, da sam im DRŽAO ruke na ustima

Sparno letnje veče, na radiju neka seropojka, moja kita nestaje u Marininim ustima. Malo-malo pa jezikom koluta po mom usijanom glaviću pa ga hirovito proguta celoga. Gledam njene sise koje se trljaju po mojim kolenima.

Njena desna ruka pridržava moju nabreklu kitu dok leva mesi moja naduvena muda. Od užitka uvijam se na od znoja mokroj posteljini dok Marina ponovo palaca jezikom po mom glaviću i smeška mi se dok me gleda pravo u oči. Zna drolja da me to dovodi do ludila. Rukama je hvatam za kosu i lagano je ponovo navlačim na moju kitu. Nekoliko puta se nabija do grla na moju kitu a zatim se pridiže.

– Hoću da me jebeš od pozadi! – Naređuje.

Poslušao sam je i pridigao se. Gledao sam svoju kitu onako pomodrelu od Marininog dugog pušenja i nadrkavao je spremajući se da je zarijem u tu vrelu ćelavu Marininu pičkicu. Brzo se natrtila ispred mene i okrenula glavu prema meni.

– Jebi me! – Ponovo je naredila.

Brzo sam prislonio glavić na njenu vrelu pičku i par puta ga prevukao preko nje. Bila je mokra pa nisam odugovlačio. Hirovito sam ušao u nju iz jednog poteza dok nisam osetio vlažnost njene pičke na svojim mudima.

Zastenjala je, ne toliko od bola koliko od užitka. Ponovo sam je uhvatio za kosu, ovoga puta od pozadi navlačeći je na svoju nabreklu kitu. Stenjala je sve jače.

– Tooooooo… Jačeeee… Jačeeeee… Mmmmmmm… Ahhhhhh…

I ja sam se primio, jebao sam sve brže njenu napaljenu pičkicu. Desnom rukom sam je šljapkao po guzi dok sam levom i dalje navlačio njenu dugu plavu kosu prema sebi. Gledao sam njena oznojena leđa, nisam mogao da odolim i sagao sam se i jezikom prešao duž njene kičme. Osetio sam slankast ukus njenog znoja. Zatim sam se približio njenom licu i ponudio joj svoj jezik. Prihvatila ga je i počela da isisava ukuse svog znoja sa njega. Mumlala je nešto stenjući dok su nam se jezici uplitali.

– Svrši u meneeee… – Uspela je da izusti.

Pridigao sam se i rukama je uhvatio oko struka i još žešće počeo da je navlačim na moju kitu. Vrištala je pod naletima moje kite dok su moja jaja udarala po njenom klitorisu. Osetio sam njenu ruku po svojim mudima. Drkala je svoj klitoris dok sam je jebao.

– Ahhhhhh… Svršavam… Toooooo… Mmmmmmmmm… Ahhhhhh…

Počela je da se uvija na mojoj kiti dok je silovito drkala svoju napaljenu pičkicu. Svršavala je dugo i grčila se onako natrćena na mojoj kiti. Meni se takođe bližio vrhunac. Ubrzo sam počeo da joj punim pičku svojom spermom. I ja sam počeo da stenjem dok sam prskao mlazeve po njenoj još uvek mokroj pičkici. Kada je ostila da sam završio osemenjivanje njene utrobe brzo se okrenula i ustima prihvatila moju kitu kako bi pokupila ostatke sperme sa nje.

Sisala je moju kitu koja se spuštala u njenim ustima. Nije prekidala dok se potpuno nije omlitavila. Zatim me je poljubila u stomak i počela da se oblači.

– Pužuri, Bojana samo što nije došla! – Požurivala me je.

Bojana je njena sestra od strica koja studira u Novom Sadu. Marina i ja smo zajedno tek nekoliko meseci pa još nisam imao zadovoljstvo da upoznam njenu rođaku Bojanu. Kažem zadovoljstvo jer sam istu gledao na fotografijama i da budem iskren željno sam isčekivao njen dolazak…

– Hajde oblači se, šta čekaš!? – Ponovo me je požurivala Marina.

Brzo sam se obukao i otišao u toalet. Seo sam na šolju i zapalio pljugu. Čitao sam neke jučerašnje novine i čuo da neko zvoni.

– Ćao lepotice, uđi. – Začuo sam Marinu.

Bojana je stigla. Brzo sam dovršio svoj započeti posao i dok sam prao ruke šacovao sam sebe u ogledalu. Svaka dlaka bila je na svom mestu, bio sam spreman da se upoznam sa tom prelepom neznankom. Bojana mi se jako svidela na fotkama. Baš sam se ložio da je upoznam. Marina je to znala jer sam je stalno zadirkivao za Bojanu. Mislim, to je više bilo onako, u šali, ali u svakoj šali ima malko istine, zar ne!?

– Ćao ja sam Igor. – Rekao sam pružajući ruku Bojani koja je već sedela na dvosedu u dnevnom boravku.

– Bojana, drago mi je. Uzvratila mi je.

Gledao sam je. Crnka, bujnih grudi, teksas šorčić koji je tek toliko prekrivao one najintimnije delove, skroz kratka majčica pod kojom su bubrele sise, neka jaka trojka po mojoj proceni, pune usne, crne oči… Delovala je još jebozovnije uživo!

– Igore! – Prekinula mi je misli Marina.

Obe su se smejale gledajući me. Shvatio sam da buljim u Bojanu…

– Čuješ li ti mene… Hoćeš li kafu? – Ponovila je pitanje Marina.

– Neću… Ustvari hoću… – Bio sam zbunjen.

– Izvini Bojana, nije uvek takav… – Pravdala me je Marina.

– Nadam se… – Odgovorila je Bojana smejući se.

– Ma spavao sam do malopre. – Pravdao sam se.

– Joj kako laže, do malo pre smo se tucali! – Dobacivala je Marina iz kuhinje.

Bio sam zgranut Marininom iskrenošću. Pogledao sam Bojanu i primetio da njoj nije toliko smetala Marinina opaska. I dalje se smeškala gledajući u mene.

Dakle ti si taj čuveni Igor. – Rekla je.

– Čuveni? – Začuđeno sam upitao.

– Da, čuveni! Marina samo o tebi priča. – Pojasnila je Bojana.

– Šta priča? – Pokušao sam da dobijem neke odgovore.

– Pa da si mnogo sladak… Da si super lik… Da te mnogo gotivi… Da imaš lepu guzu… – Rekla je i počela da se smeje.

– Znači tako. – Rekao sam.

– Da… I za sada slažem se sa njom samo za prvo i poslednje… A dalje ćemo videti… – Odgovorila je Bojana.

– Evo i kafice. – Vratila se Marina noseći poslužavnik sa kafama.

Popili smo kafe, popričali još malo a zatim sam ja napustio devojke da se ispričaju jer se dugo nisu videle. Pošto sam prespavao kod Marine, rešio sam da skoknem do kuće, presvučem se i završim par stvari. Dogovorili smo se da se uveče nađemo pa skoknemo do grada na neko piće. Dan je prošao relativno brzo obzirom koliko sam bio nestrpljiv da ponovo vidim seksi Bojanu.

Nekako sam se dokotrljao svojim matorim Jugom do Marinine zgrade. Marina i Bojana su me već uveliko čekale ispred.

Pošto smo se spakovali, krenuli smo u pravcu grada. Dok smo se dogovarali gde ćemo, gledao sam Bojanu u retrovizoru. Onako nafurana delovala je tako jebozovno da sam već rukama nameštao kitu koja se digla i zategla mi ionako uske farmerice.

Marina je primetila moj problem i lagano rukom počela da opipava moje međunožje. Bojana je verovatno i sama shvatila šta se dešava na prednjem sedištu i prokomentarisala:

– A da se vratimo u stan pa da vas dvoje završite s tim. – Rekla je smejući se.

– Ma do toga će doći svakako ali hajdemo prvo malo u provod. – Odgovorila je Marina.

Nisam komentarisao sve to a Marina je i dalje trljala moju kitu preko farmerica. Odlučili smo da odvedeo Bojanu do splavova. Posle dva-tri splava i isto toliko pića završili smo na Freestyler-u ispijajući ko zna koje piće po redu.

Posle par sati odličnog provoda shvatio sam da ću ako nastavim da pijem završiti na podu splava i već polako predlagao Marini i Bojani da je vreme da krenemo kući. Bojani se nije išlo jer se muvala sa nekim likom koga je pokupila još na Bibisu. Nekako sam uspeo da ih ubedim da je vreme da krenemo. Na putu do parkirališta Bojana me je zadirkivala jer sam joj upropastio kombinaciju.

– Stvarno si kvaran… Baš je sladak onaj Filip… – Žalila se Bojana.

– Ma jel’ imaš ti njegov broj? – Pokušavao sam da je utešim.

– Imam broj ali… Šta ću ja vešeras. – Rekla je i počela da se smeje zajedno sa Marinom.

– Ma sredićemo i to! – Namerno sam prokomentarisao.

– Igore! – Javila se Marina na moju malu opasku.

– Pa ako sam ja kriv, spreman sam da nadoknadim izgubljeno! – Nastavio sam da se šalim (a u svakoj šali…)

– Seko… Čuješ li ti njega! – Prihvatila je šalu Bojana.

– Ma pusti ga! On ni mene ne može samu da zadovolji a kamoli nas dve! – Rekla je Marina i počela da se smeje.

Šalili smo se tako tokom celog puta do Marinine zgrade. Popeli smo se na treći sprat jer lift kao i obično nije radio. Ušli smo u stan i posedali u dnevnom boravku. Pustio sam TV i pregledavao kanale tražeći nešto zanimljivo.

– Evo vodiš Bojana, čim je ušao u kuću odmah je uhvatio daljinski… – Prokomentarisala je Marina.

– Hajdemo nas dve na tuširanje a on neka gleda TV. – Rekla je Bojana i povukla Marinu u pravcu kupatila.

Brzo sam se svukao i ostao samo u boksericama. Legao sam na krevet onako bez pokrivanja, pustio TV i listao kanale ne bih li pronašao neku erotiku. Dok sam listao kanale rukom sam nameštao kitu tako da što više dođe do izražaja. I taman kada sam se namestio baš onako kako treba kroz glavu su počele da mi prolaze stvari koje sam potpuno zaboravio. Njih dve su rođake! – Odzvanjalo mi je u glavi. Nema ništa od toga budalo, gde ti je mozak! – Kao da sam govorio samom sebi.

Čuo sam vrata kupatila i brzo prevukao frotir preko sebe i promenio kanal. U sobu su ušle Marina i Bojana. Marina je bila gola a Bojana umotana u peškir. Marina je po fiokama tražila čist veš a Bojana je preturala po svojoj putnoj torbi jednom rukom pridržavajući peškir. Pošto je obukla crne tangice i crni brus Marina je legla sa moje desne strane i počela da se mazi sa mnom. Bojana je zatim spretno obukla neke tamno plave čipkane gaćice i brus. Bez reči je legla sa moje leve strane.

– I šta ćeš sada frajeru? – Prokomentarisala je Marina.

– Da znaš da mi nije lako između vas dve… – Rekao sam podigavši frotir i gledajući svoju nadignutu karu.

– Šta si se pokrio po ovoj vrućini! – Rekla je Marina i svukla frotir sa mene bacivši ga na pod. Ostao sam onako samo u boksericama između dve prelepe devojke. Mahinalno sam rukama prekrio prepone.

– Jel’ ti to banana u gaćama ili ti je drago što nas vidiš? – Rekla je Bojana i počela da se smeje.

Prvi put sam bio u takvoj situaciji, između dve žene, prosto nisam znao kako da reagujem. Srećom, kita mi se naprasno spustila, verovatno od blama, pa sam se nekako spasao. Na TV-u je bio neki film koji nam je nakratko odvukao pažnju. Ležao sam između njih dve i gledao film, mada sam gledao kroz televizor pitajući se sanjam li ja sve ovo.

Marina me je mazila po grudima i češala svoju nogu o moju. Ponovo sam počeo da se nadražujem i osetio sam da mi se kita ponovo ukrućuje. Marina je to primetila i počela da me ljubi. Već sam pomislio da me namerno pali, kada se javila Bojana:

– Blago vama… I ja bi se sada mazila sa nekim! – Rekla je i prebacila svoju nogu preko moje.

Kurac je u sekundi počeo da mi pulsira. Marina je to primetila i zavukla svoju ruku u moje gaće. Osetio sam njenu ruku na mojoj kiti. Jezici su nam se uplitali a meni su prolazili žmarci od dodira Bojanine noge po mojoj. Izgubio sam se, nisam znao šta da radim. Onako pogubljen osetio sam nečiju ruku na svojim grudima. Pošto sam shvatio da je jedna Marinina ruka u mojim gaćama a druga oko moga vrata brzo sam shvatio da me Bojana miluje po grudima.

Mahinalno sam se okrenuo prema njoj. Njeno lice bilo je tik uz moje i dok sam se opasuljio njen jezik je već bio u mojim ustima. Otvorenih očiju gledao sam Bojanu koja je brzim pokretima jezikom kružila oko mog. Zatim sam osetio kako me rukom štipa za bradavicu. Bio sam u totalnom šoku i baš kada sam pomislio na Marinu shvatio sam da mi ona upravo svlači bokserice. Pridigao sam dupe olakšavajući joj posao dok sam se i dalje žvalavio sa Bojanom.

– Skupo ćeš mi platiti za Filipa! – Rekla je Bojana prekinuvši poljubac.

Osetio sam toplinu Marininih usni oko svoje kite. Pogledao sam u nju i video kako mi kita nestaje u njenim pohotnim ustima. Bukvalno sam zastenjao kada mi je cela kita nestala u njenim ustima. Bojana je za to veme skinula svoj brus i ponudila mi svoje sise prislonivši svoju bradavicu na moje usne. Rukama sam uhvatio njene grudi i jezikom počo da palacam po njenim bradavicama. Malo jednu, pa malo drugu, grickao sam njene nabrekle bradavice dok mi je Marina pohotno pušila.

Osetio sam da ću uskoro svršiti. Toliko sam bio napaljen da je samo bilo pitanje sekundi kada ću napuniti Marinina usta. Dok sam svim silama pokušavao da odložim svršavanje, kao da je znala, Bojana se najedamput spustila kod Marine i pridružila joj se u sisanju moje kare. To je bilo previše za mene…

Gledao sam Marinu kako rukom nadrkava moju kitu dok je ustima dudla a zatim rukom upire moju kitu ka Bojani koja nestrpljivo prima Marinin dar i počinje da ga dudla pred mojim očima. Počeo sam da se uvijam kao lud, rukama sam stezao čaršav, izdizao dupe sa kreveta i stenjao kao lud. Ponovo sam uspeo da pogledam u njih i video kako im se jezici upliću oko mog glavića i to je bilo to…

– Ahhhhhhhh… Mmmmmmmmmm… Uhhhhhhhhh… – Počeo sam da svršavam.

Pridigao sam glavu i gledao kako su mlazevi sperme izletali iz mog glavića po Marininom i Bojaninom licu. Marina je levom rukom pridržavala svoju kosu kako sperma ne bi pala na nju a desnom lagano drkala moju kitu dok je Bojana pokušavala da jezikom uhvati što više sperme koja je nadolazila iz moje kite. Kada sam izbacio poslednju kap sperme prosto sam počeo da se stresam dok su mi naizmenično sisale glavić. Noge nisam osećao dok me je orgazam još uvek protresao duž kičme. Sisale su mi kurac dok se nije skroz omlitavio. Smejale su se dok su onako umazane spermom palacale jezicima po mojoj kiti i među sobom.

Bojana je zatim noktima bukvalno grebajući prešla preko moje butine. Osećao sam bol ali i zadovoljstvo. Marina se pridigla i skinula svoj brus i svukla gaćice a zatim legla pored mene i počela da me žvalavi. Osetio sam ukus svoje sperme na njenom jeziku. Nisam mario, nastavio sam da je žvalavim dok je Bojana skidala svoje gaćice a zatim nam se pridružila u poljupcu. Palacali smo jezicima međusobno i strastveno se ’vatali.

Mesio sam sise i jednoj i drugoj a zatim rukama potražio njihove guze. Prvo sam ih šljapkao i štipkao a zatim sam prstima potražio njihove anuse.

Lagano sam masirao njihove čmarčiće koji su pulsirali pod mojim prstima. Obe su stenjale i štipkale moje bradavice ljubeći jedna drugu. Brzo sam se pridigao prekinući njihov poljubac i legao na Marinu. Ljubio sam je po vratu dok sam joj jednom rukom mesio sise a drugom drkao njenu mokru pičku.

Bojana se pridigla i počela da me ljubi po leđima. Desnom rukom mesila je moja jaja i lagano nadrkavala moju još uvek mlitavu kitu. Osećao sam žmarce kada bi mi nesmotreno rukom prešla preko čmara. Istrćio sam dupe pokušavajući da joj stavim do znanja da mi to prija. Nije provalila šta sam hteo ali je nastavila da mi mesi muda i kurac je ponovo, polako ali sigurno, počeo da mi se nadiže.

Počeo sam da se spuštam usnama do Marininog stomaka. Jezikom sam kružio oko njenog pupka dok su ona i Bojana ponovo počele da se ljube. Gledao sam ih kako se žvalave i počeo jezikom da se spuštam ka Marininoj obrijanoj pičkici. Pod jezikom sam osetio sveže obrijanu pičkicu a zatim i sokovima natopljenu unutrašnjost. Nadraženi klitoris migoljio se pod mojim jezikom vidno uzbuđujući Marinu koja se uvijala podamnom.

Bojana se zatim pridigla i opkoračila Marinu nameštajući joj svoju pičkicu na usta. Ližući Marininu vlažnu pičku gledao sam kako njen jezik palaca po Bojaninom međunožju. Dok sam posmatrao tu divnu scenu i pomislio kako upravo gledam svoju devojku koja svojoj sestri od strica liže pičku, kurac mi se digao skroz.

Rukom sam počeo lagano da nadrkavam svoju kitu dok sam i dalje lizao Marininu vrelu pičkicu. Bojana se uvijala na Marini i stenjala kao luda. Nisam mogao da izdržim i pustio sam svoju kitu i počeo da se igram sa Bojaninim čmarom. Lagano sam joj uguravao kažiprst dok se ona uvijala na Marininom jeziku. Mnogo me je napalila ta scena.

Pridigao sam se i jednim potezom ubacio svoju nabreklu kitu u Marininu pičkicu. Marina je vrisnula osetivši moju kitu u sebi. Počeo sam lagano da je jebem. Kada sam uhvatio ritam samo sam spustio glavu među Bojanine guzove i jezikom potražio njen čmar. Počeo sam da kolutam jezikom po njenom anusu. Osetio sam kako joj anus pulsira pod mojim jezikom i lagano bubri. Pokušao sam jezikom da prodrem unutra dok je Bojana stenjala u ekstazi i dok joj rođaka liže mokru pičkicu a ja joj sisam čmar…

– Ahhhhhhh… Kako je dobrooooo…. Mmmmmmmm… Poludeću…. Ahhhhhhhh… – Stenjala je Bojana.

Shvatio sam da će ubrzo početi da svršava i ubrzao sam lizanje njenog čmara. Marina je takođe shvatila koliko je sati i gurnula joj dva prsta u pičku i počela silovito da je jebe. I ja sam ubrzao jebanje Marine. Sada su obe vrištale od užitka a i ja sam prostenjao koliko me je napalilo sve ovo.

– Stavi mi ga u dupe… Ahhhhhh… Brzooooo…. Mmmmmmmmm… Brzooooo Igoreeee….

Shvatio sam šta hoće i brzo izvukao kitu iz Marinine pičke i popeo se na noge i čučnuo nad Bojaninom guzom. Rukom sam se potrudio da što pre naciljam njen anus i uguram joj kurac ali je bila natopljena mojom pljuvačkom pa sam imao poteškoća. Nekako sam uspeo da uguram glavić u njen čmar.

Marina je prestala da je jebe prstima i ponovo jezikom počela da joj palaca po klitorisu. Osetio sam kako prvi prsten Bojaninog čmara lagano popušta i ušao dublje. Došao sam do sledeće prepreke i zastao. Bojana je stenjala veoma glasno. Bolelo je ali joj je bol prijala jer me je rukom povlačila da uđem u nju doblje.

Počeo sam da je jebuckam onako na sitno ne bih li otvorio i sledeću prepreku u njenom čmaru. Kada sam postigao ritam počeo sam da joj uguravam kitu sve više. Imao sam iskustva sa Marinom koja je analni seks izbegavala pa sam, kada mi dozvoli, morao da budem jako pažljiv. Odjednom sam prodro u nju. Osetio sam Marinin jezik na svojim mudima. Dok je palacala po Bojaninoj pičkici njen jezik je dotačinjao moja muda.

– Jebi meeeeee…. Ahhhhhhh… Jebi me u dupe….

Poslušao sam Bojanu i počeo da je jebem. Laganim ritmom zabadao sam joj celu kitu u čmar dok je ona vrištala od užitka. Marina je zatim ponovo zabila dva prsta u Bojaninu pičkicu i počela da je jebe pokušavajući da uhvati moj ritam. I baš kada je Marina konačno uhvatila moj ritam Bojana je počela da vrišti.

– Ahhhhhhhh… Kako je dobro… Ahhhhhhh… Svršiću… Tooooooo… – Počela je da svršava.

Toliko je vrištala da sam joj stavio ruku na usta. Vrištala je u moju ruku a zatim svojom rukom uzela moju ruku i ugurala tri moja prsta u svoja usta i počela da ih sisa. Svojim rukama je mesila svoje grudi dok smo je Marina i ja simultano jebali, Marina u pičkicu, a ja u čmar. Osetio sam kako me Bojana steže svojim čmarom i grči se svršavajući. Bio je to veoma dug orgazam. Bojana se tresla i uvijala mumlajući svašta dok je sisala moje prste.

Kada se smirila rukom me je gurala od sebe kako bi izbacila moju kitu iz svog čmara. Gledao sam kako njen čmar istiskuje moju kitu. Bojana se i dalje tresla. Noge je nisu slušale pa se čim sam izašao iz nje stropoštala na krevet. Pogledao sam svoj kurac, onako nabubreo i pomodreo pulsirao je.

Trebalo mi je još, morao sam da ga gurnem u nešto, hteo sam da poludim koliko sam bio napaljen. Video sam da mi je kurac prljav od Bojaninog čmara a onda sam bez reči ustao i otišao do kupatila da ga operem. Brzo sam ga pokvasio i nasapunjao a zatim ga isprao i požurio nazad u sobu.

Happytv.rs/tomiradi.com
Foto: Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter