Izvor:
22.06.2019 u 14:26
0

DA SE NE LAŽEMO: Zbog ovoga žudimo za starim dobrim vremenima! Najgore osobine svih modernih muškaraca!

Današnje moderno vreme je osim drugačijeg razmišljanja i načina odevanja, donelo i nove modele ponašanja na koje još uvek pokušavamo da se priviknemo. Donosimo vam 3 osobine modernih muškaraca koje mi devojke zaista ne možemo da podnesemo i pitamo se da li će ih u skorije vreme promeniti.

Slaba komunikacija

Ovo se odnosi na sve muškarce koji ne nestaju u potpunosti, ali ih ni nema uvek. S njim se događa sledeći scenario – tu i tamo se vidite i tada je sve super, a onda se danima ne čujete i tako u krug.

Nedoslednost

Bukvalno u svemu – obećanjima, komunikaciji, razmišljanju, postupcima.

Izgovor “Nisam spreman za vezu”

Nema apsolutno nikakvih problema ako muškarac ovo izgovori na početku veze pa da žena odmah zna na čemu je. Nažalost, često muškarci predugo čekaju da objasne kako ne misle da je veza ono pravo za njih.

Izvor: Stil.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter