DA LI ŽELITE DA SAKRIJETE OVE STVARI? Evo šta telefon sve može da otkrije o vašoj vezi! (FOTO)
Prema mišljenju stručnjaka, u mobilnom telefonu se doslovno skrivaju tajne o našoj vezi. Tačnije, naše navike korištenja telefona i sadržaj koji se u njemu nalazi otkriva kakva je naša veza.

1. Koliko često zovemo svog partnera ili mu šaljemo poruke, pokazuje da li nam je veza svakodnevno na listi prioriteta

Bez obzira na prirodu posla, najjači parovi uvek nekako pronađu način da se jave jedno drugom tokom dana, čak i kada im je raspored prenatrpan. Čak i kratke interakcije pomažu parovima da neguju povezanost, a stručnjaci upozoravaju da je za kvalitetnu vezu svakodnevna komunikacija nužna. Ko ima vremena za lovljenje Pokemona ili praćenje najnovijih vesti na telefonu, itekako mora imati vremena za komunikaciju s partnerom.

2. Skrivanje telefon upućuje na nedostatak iskrenosti i poverenja u vezi

Ako partner tajnovito uvek čuva telefon uz sebe, ne dozvoljava da mu se približimo i nervozan je ako se to dogodi  - verovatno nešto skriva. Nema drugog objašnjenja za ovu pojavu. To ne znači nužno da je u pitanju prevara ili druga osoba u njegovom životu. Čudno ponašanje upućuje na veliki nedostatak poverenja koje može proizaći iz raznih trauma i nerešenih problema. Naravno da svako zaslužuje svoju privatnost te sigurno nećemo svom dečku na pregled dati intimne SMS razgovore s najboljim prijateljicama, ali to ne znači da ćemo od njega skrivati činjenicu da razgovaramo s prijateljicama o privatnim stvarima.

3. Fotografije su često dokaz da li smo zaista prisutni u svojoj vezi

Neke osobe u potpunosti izbegavaju čuvanje privatnih fotografija na telefonu. U tom slučaju sasvim je normalno da ne poseduju ni fotografiju svog partnera ili partnerke. Međutim, ako naš partner na telefonu ima nekoliko mapa s fotografijama svojih prijatelja i drugih članova porodice, a među njima nema mesta za naše fotografije – nešto ipak ne valja. Ponekad nismo ni svesni da umesto glavne uloge u nečijem životu igramo onu sporednu. U tom slučaju potrebno je da više komuniciramo s partnerom kako bismo shvatili zašto se to dogodilo i kako jedno drugom opet možemo postati prioritet u životu.

Izvor:cosmopolitan
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Provodadžija  
11:55  Vesti  
12:05  Provodadžija  
12:55  Vesti  
13:05  Novajlije reality  
13:55  Vesti  
14:10  Serija: Suze moje sestre (R)  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Suze moje sestre  
19:00  Čađava mehana  
20:00  Upoznajte Novajlije  
21:00  Provodadžija  
22:00  Sudbine  
23:00  Novajlije reality