PREPOZNAJTE NA VREME: Da li je on vaša srodna duša?

 

U početnoj fazi odnosa, kada je zaljubljenost u punom jeku, sve izgleda savršeno. Šta posle dužeg stažiranja... kada više ne gledamo kroz ružičaste naočare?

Pitate se da li je ovo pravi muškarac za vas? Otkrivamo vam znakove koji će vam pomoći da otkrijete da li ste napravili dobar izbor.

Vi ste za njega „broj jedan“

I to ne samo opcija (jedna "od"). Osećate duboko da vas tretira kao da je osvojio lutriju! Vaša sreća je za njega prioritet. On vam posvećuje mnogo vremena i pažnje. Ne morate da tolerišete deljenje vremena između različitih ljudi. Za njega, postojite samo vi. Vaše potrebe su najvažnije - i uvek će biti pored vas kada vam zatreba.

Razumete se bez reči

Istinska komunikacija duše ne zahteva reči. Znate li onaj smešni test, za razumevanje nekoga dok pere zube? Da li se desilo da istu stvar kažete u isto vreme? I ne postoji takva stvar kao što je neugodna tišina.

Hemija lebdi u vazduhu

Postoje iskre između vas sve vreme, a ne samo u seksualnoj sferi. Osećate hemiju kada se radi o vašim zajedničkim interesima i trošenju vremena. Jednostavno vas vuče da provodite zajedno 24/7.

Imate zajedničke ciljeve

Ništa ne zbližava dvoje koliko gledanje u budućnost u istom pravcu. Postoje određene stvari za koje morate biti sigurni da mislite o njima na isti način. I ne samo broj dece ili religija već i manje stvari koje pripadaju zajedničkom svakodnevnom životu.

 

 

Dobra energija i poverenje

Osećate se ugodno sa svojim partnerom i imate poverenje u njega. Možete otvoreno reći ono što mislite i ne plašite se odgovora. Njegovo prisustvo podiže vaše pozitivne vibracije i daje vam energiju.

Da li se sve tačke poklapaju sa vašim odnosom? To su naravno samo neki primeri. Najvažnije je, međutim, vaša intuicija koju treba da slušate i... samo joj verujete.

Srećno!

 

Ženski Magazin
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Nominacije
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro