Izvor:
13.10.2016 u 18:15
0

EROTSKA ISPOVEST: GRČILA SAM SE I CURILA svuda po PODU dok mi je DIVLJAČKI uništavao *ičku

Već neko vreme koristim društvenu mrežu za pronalaženje seksualnih partnera. Iskustva su mi zaista šarena, od lažnih profila do likova koji hoće samo hot chat ili hot cam. Ne preferiram baš drkanje preko kamere.

Upoznala sam za dve godine desetak muškaraca, od kojih sam imala seks s osmoricom. Jednog bih izdvojila, jer mi je pomerio granice senzibiliteta, toliko da ovlažim čim pomislim na njega.

Dugo smo se dopisivali, kuckali o opštim temama, zezali se… A onda smo razmenili prave slike i prešli na malo vrućije teme. S njim je i hot chat bio takav, da sam sedela u barici i svršavala, bez da se dotaknem. A slike, on prelep prezgodan, s najlepšim kurcem koji sam ikad videla. Čak sam pristala i na cam, da se uverim da je to stvarno on.

U početku samo samo pričali i gledali se obučeni. A onda je jedno veče izveo striptiz za mene, milujući se, tako da su mi zabalavila i usta i pička. Nisam mogla da odolim pa sam se i ja dodirivala. Skinula sam samo majicu i štipkala bradavice, dok je on opisivao kako bi ih sisao i trljao glavićem, koji je primakao skroz uz kameru da vidim kako kaplje.

Oblizivala sam se, pička mi je bila mokra skroz, ali on se obukao i rekao: „U pravu si bolje je uživo, jebeš ovo kad ne možemo da se dodirnemo.ˮ Toliko sam ga želela, mislila na njega non-stop i stalno bila vlažna.

Njegov prelep veliki žilavi kurac mi je bio stalno pred očima. Postalo je neprijatno u nekim svakodnevnim situacijama… Problem nam je pravilo što ne živimo u istom gradu, čak ni u istoj državi, pa je organizacija susreta bila gotovo nemoguća zbog mojih i njegovih obaveza. Na kraju smo se nekako dogovorili da provedemo vikend negde na neutralnom terenu. Neki kamp na Fruškoj gori. Obavila sam pripreme kod kozmetičara, pedikira, manikira itd. Kao da idem na izbor za mis univerzum.

Došao je i taj dan. Krenula sam kolima put Fruške gore, uspaljena kao šiparica. Obukla sam mini haljinu i čipkaste tange s prorezom, koje su mi celim putem zadavale muke, trljajući se o glatku izdepiliranu pičku. Toliko sam bila napaljena da sam razmišljala da skrenem negde s puta i masturbiram ne bih li se smirila.

Bradavice su se ukrućene probijale kroz tanku tkaninu. Znoj mi je curio izmedju sisa, stomak mi je bio mokar, haljina izgužvana. Nadala sam se da ću stići prva da se istuširam i upristojim. Zazvonio je telefon: „Maco kad stižeš, javi se da te sačekam na parkingu.ˮ E jbg. Rekla sam mu da me sačeka u bungalovu, go po mogućstvu.

Ne znam kako sam potrefila put i parkirala se, ispod mene je ostala barica na sedištu. Pronašla sam bungalov i pokucala. Otvorio mi je vrata samo s peškirom oko stuka ispod koga se nazirala napeta budža.

Gledali smo se par sekundi, a onda me je uhvatio oko struka, podigao i uneo unutra. Nogom je gurnuo vrata, naslonio me na zid pored i podigao mi noge oko svog struka. Haljina mi se izdajnički popela skoro do sisa.

Ljubio me je vrelim usnama, gurao mi jezik duboko u grlo. Strgla sam mu peškir, a njegov tvrdi kurac je lako našao put i skliznuo u moju mokru pičku. Zgrčila sam se i procurila kad je ušao do kraja. Zatresla sam se cela u snažnom orgazmu!

Pustio me je da se malo smirim, a onda je počeo da me nabija držeći me čvrsto za guzu. Kurac mu je bio vreo i tvrd kao kamen. Iz pičke mi je curilo kao potok, a onda se i on zgrčio, podigao me malo i izleteo, prskajući vreli mlaz sperme po mom stomaku.

Trljala sam se mokrom pičkom o njegova jaja i svršavala još uvek prikovana njegovim rukama. „Pa dobrodošlaˮ, rekao je kroz osmeh. Spustio me na pod i skinuo mi haljinu preko glave. Jedva mi je skinuo natopljene tange.

Otišla sam pod tuš dok je on unosio moje stvari. Kad sam završila, razgledala sam bungalov dok se on tuširao. Prelep dnevni boravak s kaminom (ako nekadodjemo preko zime), drvene stepenice za potkrovlje. U potkrovlju, otvoren prostor i samo ogroman krevet. Već sam nas videla na tom krevetu satima i opet ovlažila.

Trgao me je njegov glas. Pitao je da li sam gladna, rezervisao nam je sto za ručak u nekom restoranu van kampa. Obukli smo se i krenuli njegovim kolima. Ručali smo i pričali kao da smo se videli juče, kao da se poznajemo ceo život. Rekao je da se nada da se nisam razočarala brzinom prvog seksa, toliko je bio željan da je hteo da eksplodira kad mi ga je stvaio.

Ja sam na te reči već počela da curkam. Na sebi sam imala laganu lanenu haljinicu na bretele, belu, providnu. Bez brusa, bradavice su samo izletele na njegov komentar. Gledao je u njih i obliznuo se. A onda je uzeo da sisa čeri paradajz i priča kako će tako i s njima. Odlepila sam. Pička mi je već natapala gaćice i plašila sam se da ću napraviti fleku na haljini.

Brzo smo završili ručak i predložio je da se malo prošetamo. Divna šuma je okruživala restoran i kad smo se malo sklonili od pogleda, stao je i počeo da me ljubi. Ruke su mu klizile svuda po mom telu. Izmakao se i zubima mi spustio bretelu od haljine.

Spustio je jezik na moju nabreklu bradavicu i nežno je liznuo. Ruke su mu sad već bile ispod haljine na guzi, nežno je milujući. Usnama mi je obuhvatio bradavicu i sisao je lagano. A onda je rukom spustio drugu bretelu i stiskao nežno drugu bradavicu. Obamrla sam od slasti koja se iz njih širila po celom telu. Drugom rukom mi je stiskao guzu i privukao iz sebe.

Osetila sam da mu je kurac dignut. Počela sam da mrdam kukovima i da se trljam o njega. Bila sam toliko napaljena da me nije bilo briga da li će neko da naiđe. Spustila sam ruku niz njegov stomak i zavukla mu je u pantalone. Nije imao gaće, pa sam pod rukom osetila da mu je glavić već zabalavio.

Milovala sam ga i stiskala lagano. Nežno me odgurnuo i čučnuo ispred mene. Nisi normalan, rekla sam kad mi je podigao haljinu i spustio gaćice. „Videće nasˮ… nisam stigla da izgovorim, vrhom jezika mi je već dražio klitoris. Uhvatio me je rukama za guzu i privukao, uvukao glavu izmedju mojih nogu i počeo da mi liže celu pičku od klitorisa ka guzi i nazad.

Tresla sam se od uzbudjenja, pička mi je curkala a on je jezikom skupljao njene sokiće i mumlao zadovoljno. Gurao je jezik u nju i izvlačio, a onda mi je usnama obuhvatio klitoris i krenuo da ga cima snažno ga sisajući.

Vrisnula sam i svršila tresući se i cureći mu direktno u usta. Podigao se, lice mu je bilo mokro, poljubio me je i osetila sam ukus svoje pičke na jeziku. Uhvatio me za ruku i rekao: „Idemo na sladoled, može?ˮ Ponudila sam mu maramicu da se obriše, a on je rekao da želi da zadrži miris moje pičke na licu.

Dugo smo se šetali, jeli sladoled, pričali, a onda smo otišli do kola da se vratimo u bungalov. Kad smo stigli, pitao je da li sam za odlazak do Novog Sada uveče. Rezervisao nam je sto u restoranu na obali Dunava. Doviknula sam iz kupatila da se slažem. „Što vičešˮ, progovorio je pored mene i ušao pod tuš.

Telo mu je bilo izvajano, krenula sam da ga sapunjam i milujem. Prvo ledja i prelepu čvrstu guzu. A onda se okrenuo i nisam mogla da odolim. Čučnula sam ispred njega i uzela mu ustima poludignuti kurac. Odmah se ukurtio, a ja sam ga sisala i uvlačila u usta dokle sam mogla. Držala sam ga za guzu i gurala ga, gutala sam taj prelepi kurac halapljivo.

Voda mi se slivala niz lice, a njegova mokra jaja mi se trljala o bradu. Bio je gladak izdepiliran i lepo je uklizavao. Ubrzala sam, a kad je počeo da stenje izmakla se i lizala mu stomak. A onda sam se spustila na jaja, lepa glatka mokra od vode koja je padala po nama. Opet je zastenjao, a ja sam mu uhvatila samo glavić usnama i lagano sisala.

Pomerao je kukove napred pokušavajući da udje dublje u moja usta, ali ja sam mu čvrsto stegla glavić usnama i sisala ga snažnije. Opet sam se izmakla i lizala kurac od korena ka vrhu, a on je poskakivao nestrpljivo. Sad sam ga ovlaš samo dodirivala vrhom jezika po glaviću, bio je krvavo crven i nabrekao do pucanja.

Uzela sam ga celog u usta i počela žešće da ga pušim i sisam. Ispustio je dubok uzdah kad je sperma počela da mi puni usta. Pustila sam je da sklizne niz uglove usana dok sam ga i dalje sisala. Htela sam da ga iscedim do kraja.

Podigao me je i ljubila smo se tako, dok su njegove ruke klizile po mom telu. Izašla sam ispod tuša i rekla: „Ne sad, da ostavimo nešto za posle večereˮ.

Happytv.rs/tomiradi.com
Foto: Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter