PAŽNJA: Ovi znakovi ukazu da se strast između vas UGASILA! (FOTO)Čak i kada primetite da je došlo do promene u vašem odnosu, možda još uvek nije alarmantno i možda još uvek možete zajedničkim snagama da spasite svoju vezu. Ponekad nas jednostavno užurbana svakodnevica uvuče u svoju rutinu i usled mnogobrojnih obaveza prestanemo da vodimo računa o svom partneru i njegovim potrebama, što može dovesti do privremenog gašenja strasti, ali ako ovaj problem uočite i potrudite se da zajedničkim snagama ponovo oživite vaš odnos sve može postati još i lepše nego pre.

Signali koji ukazuju na to da je strast na pragu gašenja su sveprisutni i samo treba da obratite malo više pažnje, pa da shvatite da je vreme za romantiku i nežnost1

1. Više ne izlazite na date

Ako se vaši zajednički izlasci svode na porodične ručkove i okupljanja sa prijateljima, znači da ste se potpuno odvikli od romantičnih odlazaka na date-ove, tokom kojih možete uživati u intimnim trenucima sa voljenom osobom.

2. Ne pokazuje više interesovanje za vas

On vas više ne pita kako ste proveli dan, a kada želite da sa njim nešto podelite, primetićete kako vas gotovo uopšte ne sluša. Ukoliko primetite da je izgubio interesovanje za vas, skrenite mu pažnju na to i recite kako ne želite da vas na taj način gura od sebe. Možda će se nešto promeniti nakon iskrenog razgovora.

3. Čini vam se da više nemate njegovu podršku i razumevanje

Umesto da vas podrži i pomogne vam da pronađete fokus, on vam u poslednje vreme gotovo svakodnevno prigovara. Ne osećate više njegovu nežnost, podršku i razumevanje. U tom slučaju pokušajte da mu svojim primerom pokažete kako bi trebalo da se ophodi prema vama, budite pažljive i uviđajne, a ako ni to ne upali, otvoreno porazgovarajte.

Ako doprete do svog partnera i zajedno se potrudite da obnovite svoju vezu, znači da se strast možda i ugasila ali je ljubav tu i sveprisutna je. Sa druge strane, ako on ne odgovara na vaše pokušaje da poboljšate odnos, vreme je da svako od vas krene na svoju stranu, koliko god bolno bilo, boleće manje od nedostatka pažnje, voljene osobe.

Izvor:lepotaizdravlje.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro