Izvor:
16.10.2016 u 18:43
0

EROTSKA ISPOVEST: Stajala je iznad mene RAŠIRENIH nogu, moleći me da je NABIJEM na *urac

Pošto sam dan prije dobro bio iscijeđen od strane Sanje i jedva sam uspio do večeri završiti sa postavljanjem pločica u kuhinji.
Jedva sam čekao da dođem kući pod tuš, a na sex nisam ni pomišljao. Izgleda da mi je i supruga bila slično raspoložena, jer smo dosta rano otišli u krevet.

Drugi dan sam stigao već oko 7 ujutro, pošto sam pretpostavljao da će vlasnica kuće, s obzirom da je radni dan, otići na posao. Međutim, Sanja je ponovo bila kod kuće u još minijaturnijem bikiniju, samo je imala drugi pareo i druge sandale, čisto da pašu uz badić. Na moje pitanje da li ide na posao, samo me pogledala i nasmješila se, te tiho rekla:

– Ja ne moram ništa raditi, samo dobro izgledati svom mužu.
– I ti si zadovoljna sa tim? -prešao sam na 'Ti', a nakon jučerašnjeg testiranja keramike u gornjoj kupaonici mislio sam da mogu bez problema.
– Paaa.. . iskreno.. . koji put mi je dosadno, ali znam naći neku zanimaciju -malo je zastala gledajući me, a onda nastavila- Čuj, Vladimir je krcat novcem, a koji Rus nije kad smo kod toga?
– Da.. . doduše nisu svi, ali ajde.. . ima ih -rekao sam i nasmješio se, a ona mi uzvratila smješak, pa sam nastavio- Ništa onda, idem se ja primiti posla.. .
– U redu, ja ću nam skuhati kavu -rekla je i počela se motati po kuhinji dok sam ja pripremao masu za fugiranje.

Malo sam ju promatrao, bila je izrazito sexy i jedva sam se koncentrirao na posao. Pogotovo moj kurac u hlačama. Taman sam izmiješao masu za fugiranje kad je rekla da je kava gotova, pa smo sjeli za kuhinjski pult koji je bio na drvenom podu. Pijuckali smo kavu kad me iznenada upitala:

– Da li si ikada ijednu izjebao u šupak?

Zastao sam sa kavom i gledao ju upitno, a ona se nasmješila i mirno nastavila:

– Oduvijek imam želju za time, ali Vladimir to ne želi, njemu je to odvratno čak i gledati, a ni prijašnje moje dečke nije to interesiralo, već samo da im popušim i da mi ga smjeste u pičku.
– Hmmm.. . -još sam razmišljao šta da kažem- Mislim.. . jednom sam pokušao to sa Kristinom, mojom ženom, ali ju je boljelo pa smo odustali.
– S obzirom koliki ti je nije ni čudo -nasmijala se i nastavila- Ali ja bih ga svejedno voljela dobiti tamo.

U mojoj glavi se stvorila slika mog kurca kako ulazi u njen šupak i odmah se stvrdnuo. Ustao sam sa stolice i prišao joj, podigao bradu i poljubio ju, a onda počeo masirati njene sise i ubrzo sam maknuo gornji dio badića sa nje, dok je ona primila moj kurac preko hlača. Ubrzo mi je otkopčala hlače i skinula ih, te iz gaća izvukla kurac i odmah ga strpala u svoja usta. Držao sam ju za kosu dok sam ju tako jebao u usta, a ona je rukom masirala moja jaja.

Podigao sam je sa stolice i naslonio na pult, te joj skinuo pareo i gaćice. Stajala je raširenih nogu, a onda i rukama raširila svoje guzove, pa sam sw sagnuo i počeo joj lizati čmar. Stenjala je svaki put kad bih joj zabio jezik u rupicu, a kad sam joj ugurao dva prsta u picu samo je zajecala. Namočio sam dobro prste u pici i izvukao ih van, te prvo jedan ugurao u njen šupak, a onda i drugi. Širio sam otvor dok je ona stenjala, a onda namjestio kurac na ulaz u njenu picu i gurnuo ga unutra dok su prsti i dalje bili u šupku. Stenjala je i jaukala dok sam joj tako punio obje rupice, a onda sam izvukao kurac iz pice i namjestio ga na otvor gdje su do malo prije bili moji prsti. Gurnuo sam ga lagano i počeo ulaziti. Zajaukala je i zastenjala, ali nisam posustajao. Uskoro je glavić bio unutra, a onda sam ju počeo jebati. Primio sam ju za bokove i počeo ga uguravati u nju. Stenjala je sve jače, a onda je to stenjanje prešlo u dahtanje i jedno dugo:

– Daaaaaaaaaaa.. . tooooo.. . mmmm

Bilo je jako usko i bilo mi je super. Prvi put sam jebao neku žensku u guzicu i da se nije bunila. Kao što sam već prije rekao, Sanja je mogla svršavati kao luda i to se i sada dešavalo. Već je svršila po drugi put kako sam ju jebao i to obilno, tako da su mi jaja lupala po njenoj mokroj pici. Ja sam osjetio da bi mogao ubrzo svršiti pa sam pojačao tempo jebanja i konačno nakon još par minuta svršio puneći joj šupak svojom spermom. Bilo je to ludo iskustvo. Izvukao sam kurac iz njene raširene guze i gledao ostatke sperme po mom glaviću, te ga malo još protrljao po njenoj guzi, a onda se odmakao od nje. Uspravila se sa suznim očima, ali i sa širokim osmjehom, pa me poljubila i rekla da nastavim sa poslom, a onda da joj se pridružim na bazenu. Otišla je gola prema van, a ja sam gledao za njom, te se trgnuo brzo spremivši kurac u gaće, pa se prihvatio posla.

Nije mi puno trebalo da završim posao i još jednom sam prekontrolirao ostale prostorije, te vidio da je sve u redu, pa sam sa prozora gornjeg kata pogledao prema bazenu koji je bio sakriven visokim grmljem i čempresima. Sanja je ležala na ležaljci potpuno gola i lagano raširenih nogu, pa sam osjetio kako mi se ponovo budi kurac u gaćama. Sišao sam sa kata i izašao van kuće, te odšetao do bazena. Tamo sam skinuo sve sa sebe i potpuno gol ušao u vodu. Sanja se još nije ni trgnula, a onda sam lagano doplivao do njene strane bazena i malo ju pošpricao. Trgnula se i ciknula, a onda shvatila da sam to ja, pa mi se osmjehnula, ustala i došla do ruba bazena. Stala je iznad mene raširenih nogu, pa sam lijepo vidio njenu picu, a onda je skočila u vodu preko mene. Okrenuo sam se, a ona je izronila kraj mene priljubivši se odmah uz mene.

Počeli smo se ljubiti, a ona se naslonila na mene i obgrlila me nogama. Moj kurac se već uzdigao, pa ga je ona rukom primila, namjestila na ulaz u svoju picu i samo se spustila svojim tijelom niz njega. Kad joj je ušao do kraja samo me lagano ugrizla za usnicu, i još jače se privila uz mene. Ja sam se počeo lagano micati i ulaziti i izlaziti iz njene pice, a ona mi je dahtala na uho i samo šaputala:

– Da.. mmmm.. jebi me samo.. . samo mi ga zabij i napuni mi picu.. .

Davala mi je podstreka i ja sam ju prislonio na rub bazena i počeo sam ga sve jače zabijati u njenu picu. Voda je pljuskala oko nas dok sam ju ja jebao žestoko. Stenjala je i jedva se držala za mene, pa sam se nadao da neće ostati tragova njenih noktiju po mojim leđima. Osjećao sam kako me njena pica steže na kurcu i kako me pokušava iscijediti, a ja sam ga i dalje zabijao u njenu vrelu picu. Nije dugo potrajalo i počeo sam joj puniti picu spermom. Stenjao sam kao vepar koji pokušava proći tamo gdje ne može, ali sam se iscijedio potpuno u njenu picu.

Još sam neko vrijeme ostao u njoj, a onda smo se razdvojili, pa smo izašli iz bazena i smjestili se na njenu ležaljku. To jest ona na mene, a ja na ležaljku. Ostali smo tako neko vrijeme dok se nismo osušili i za to vrijeme smo razgovarali što i kako dalje. Dala mi je moj broj moba, ali nije htjela ona mene zvati da mi ne radi probleme u braku.

Nakon što mi ga je još jednom popušila ja sam se obukao i otišao kući.

Sada se znamo naći barem jednom tjedno i dobro ju izjebem, naročito u guzu, a nakon što je prošla godina dana mi je rekla da je u drugom stanju, te da će zadržati dijete pošto je Vladimir van sebe od sreće.

Eto, barem sam još nekoga usrećio kao što je i on mene sa bonusom nakon završenih radova. A kakvu sam kontrolu i imao nisam ni mogao loše odraditi.

Happytv.rs/24wink.com
Foto: Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter