Izvor:
17.10.2016 u 22:55
0

EROTSKA ISPOVEST: VOLIM da mi drži NOGU NA GLAVI dok me brutalno KARA u dupe

Osećala sam kao da me neke ogromne,čelične ruke stežu oko vrata i sve više sam se gubila.Jednostavno,taj osećaj gušenja je presudio da sednem u auto i na preporuku bliske prijateljice,posetim uglednu advokatsku kancelariju.Dlanovi su mi se znojili dok sam vadila ključ iz brave,a kolena klecala pri samoj pomisli da ću okončati nešto u šta sam verovala duži vremenski period.Ne mogu reći da sam bila uplašena,ali svakako nisam mogla da pretpostavim šta će me čekati u advokatskoj kancelariji u koju sam upravo ulazila.Pokucala sam na tapacirana,crna vrata i začula zvuk baritona,nakon kojeg sam stisla kvaku.Vrata su se otvorila i prvo što sam ugledala bila je porculanska vaza,u kojoj su se šepurile krvavo crvene ruže,najlepše koje sam do tada videla.Iza njih,na pokretnoj stolici,sedeo je advokat,čije je ime bilo ugravirano na pozlaćenoj tabli,na vratima.Ustao je i predstavio se,pružajući mi ruku.

"Ja sam Dejan,izvolite sesti."-rekao je,ljubazno se osmehujući i pokazujući mi prstom na stolicu preko puta njegove.Izgovorila sam svoje ime,uzela torbu u krilo i smestila se,prekrštajući noge.Osećala sam da gorim.

"Kako mogu da Vam pomognem,gospođo Janković?-upitao me je dok se smeštao na stolicu.

"Vidite,želim da se razvedem od svog supruga i potreban mi je prokleto dobar advokat koji bi mogao da me zastupa."-počela sam,na šta je gospodin Dejan klimnuo glavom.

"Ne znam da li sam proklet,ali dobar svakako jesam."-izgovorio je uz osmeh,koji je pokazivao blistavo bele zube.Bolje sam ga pogledala.Bio je u odelu,raskopčanog sakoa,u beloj košulji i crnim pantalonama,a sve to je upotpunio belom maramicom,koja mu je virila iz džepa na sakou.

"Onda mi svakako možete pomoći.Potrebno je da se razvedemo,ali tako da meni pripadne određeni deo imovine.Vidite,on može potegnuti neke veze,da se izrazim tako,pa u slučaju da se to desi,ja mogu ostati bez ičega."

"Razumem."-kratko je rekao i naslonio se na stolicu.

"Da li je to izvodljivo?"-nastavila sam sa pitanjima.

"Izvodljivo je gospođo,samo,na početku svega ovoga,upoznaću Vas sa cenovnikom svog rada."-izvadio je svesku i raširio je,tako da su se ispred mene našla dva kondoma,upakovana u zeleni celofan.

"O sra…,izvinite."-brzo je rekao i još brže ih je sklonio sa stola,stavljajući ih u džep.

Pokušavala sam da se ne nasmejem događaju,ali usne su mi se razvukle u blagi osmeh dok sam govorila.

"Gospodine,to je normalna pojava,zaštita je uvek dobrodošla."-rekla sam,dok me je prodorno gledao upečatljivim tamnim očima.

"Da,zaista jeste.Pa da nastavimo…Dakle,ovo su cene."-poturio mi je papir na kojem je stojala pozamašna cifra.

"Ne čudi me onaj epitet dobar gospodine,ovo je velika cifra."

"Jeste li spremni da je izdvojite?"

"Pa…znate,jesam,ali…"-zastala sam,neobično uzbuđena.Imala sam osećaj da mi zapaljena baklja prolazi kroz čitavo telo.Dodirnula sam se po obrazima i jagodicama prstiju osetila neverovatan nalet toplote.

"Ali…?"-očekivao je da nastavim.

"Mogu li do toaleta?"-upitala sam pre nego što sam bilo šta odgovorila.

"Vidite,gospođo Olja,to što ćete raditi u toaletu,možete raditi i ovde kod mene."

"Ne razumem?".pokušavala sam da ostanem pribrana,međutim,nikako nisam mogla da promenim boju lica,jarko crvenu.

Ustao je i okrenuo ključ u bravi.

"Ovo je važno Olja,ne smeju nas prekidati."-rekao je dok je skidao sako,-sad će Vaš advokat pokušati da Vas odbrani."

Ćutala sam dok mi je vrelim dahom ostavljao tragove po vratu.Ljubio me je nežno,lagano je klizio do mog uha i na njega spuštao svoje usne.

"Nemojte,ne…"

Vratio se u stolicu i podavio rukave na košulji.Nagnuo se preko stola i povukao me,tako da sam ležala na stolu,dok je on otkopčavao šlic.U roku od nekoliko sekundi,njegova nabrekla kurčina se čekirala u mojim ustima.Gurao ga je sve više.

"Tako,mila,tako…aha…"-šaputao je dok me je mazio po kosi i jebao u usta.Počeo je sve jače i jače,sve brže i brže,dok mi je naglim pokretom pocepao bluzu.Započeo je da mi stiska grudi i makazama,koje je dograbio sa stola,moj brus presekao na pola.Korpice su poletele,a grudi je brzo sakupio šakama,pljunuo u desnu šaku i onda je počeo da ih mesi dok sam mu sisala kurac koji je narastao,tako da su mi čitava usta bila puna njegovog mesa.Mumlala sam,pokušavajući da uhvatim malo vazduha.

"Tako je gospođo Olja,odlična odbrana,aha…tako,tako,tako…da,da,daa!"-viknuo je i ošamario mi dojku.Nagnuo se napred i počeo da me udara po pički,pokušavajući da mi pocepa gaćice.Začulo se cepanje tkanine,a onda sam osetila hladnoću oko pičke.Bila je gola.Češao ju mi je.

"Jel svrbi?"

Mumlala sam,zauzeta sisanjem njegovog kurca.

"Shvatiću to kao da te svrbi."-rekao je i počeo još jače da mi češa pičku,videla sam koliko brzo pomera ruku tako da mu se kragna košulje tresla,a ja počela da drhtim što od bola,što od neočekivanog užitka prouzrokovanog češanjem moje pičke.I dalje sam u ustima imala njegov kurac,koji je ispuštao sitne semene kapi,sladunjavog ukusa.Brzo ga je izvadio iz mene i napokon sam dobila malo vazduha.Obrisala sam suzne oči i osetila neverovatan bol,s obzirom da je Dejan brzinom svetlosti otišao sa druge strane stola i tako jako mi je zabio svoj kurac u pičku,da sam vrisnula i pokušala da ga odgurnem.Počeo je jako da me jebe i onda ga zabio do kraja i stao.Bio je skroz u meni.Osetila sam pulsiranje njegovog kurca u mojoj tesnoj pički,koja je raširena stojala.

"Prija li ti?"-upitao me je sa osmehom.Sva oznojena,vrištala sam i stenjala,ali on je stojao,ne pomerajući se.Počeo je da raskopčava košulju,dugme po dugme.

"Dok je celu ne otkopčam,stojaću tako…Jedan…"

"Molim Vaas,nemojte mi to raditi,boli me pička,jooj!"

"A boli te pička?"

"Bolii me!"

"I treba da te boli kad si mi je dala,i treba!Što si mi je dala na jebanje,kad te boli,a?"-zapitkivao me je,otkopčavajući tek treće dugme na svojoj košulji.

"MOLIM VAAAAAS!"

"Moliš me?"

"DAAA!"

"Za?"

"Jebite me,nemojte tako…jebite meee u pičku,boli me previše,ne mogu da čekam dok se raskopčate!"

"Jebuljice moja,prigovor se prihvata!"-viknuo je i počeo divljački da me jebe.Sto se klatio,moje grudi su se razletele,ja sam počela jače da uzdišem i vrištim,dok je on sa osmehom zabijao svoju kurčinu i širio moju pičku do krajnjih granica.Osetila sam poriv,želju da mi razbije tu tesnu pičku u kojoj je bio.To sam,kroz uzdahe i vriske,govorila.

"Ah,to mi raditee,samo to mi raditeee!"

"Šta ti radim jebuljo,reci?"

"Jebete me,jebete mee!"

"Gde te jebem?"

"U pičku gospodine,jebete me u pičku!"

"Jel ti lepoo dok te jebem u pičkuu,reci,jel ti lepo dok ti Dejan cepa pičkulju?"

"Boli meee!"

"I trebaa,i trebaaaaaaaaaaa!"

"AAAAAH gospodine,gospodine…tako jako me jebeteeeee,tako jako me jebeteee!"

"Još jače!"

Vrištala sam.Smejao se.Jebao me je.Razbijao svojom kurčinom.Osetila sam da se širi pod svakim novim ubodom.Blago me je pridigao,kako je rekao,da ga bolje vidim dok me jebe u pičku.Spazila sam naše odraze na ogledalu,zakačenim na zidu.Oblio ga je znoj.Dohvatio je jednu korpicu mog pokidanog brusa i obrisao se.Obrisao je i moju mešavinu suza i znoja.Pored bola,osetila sam i užitak.Jedan orgazam,drugi,treći,četvrti…Sve se slilo na njega,kapalo na njegove cipele.Još jače mi ga je zabio.

"Napuniču ti pičku…AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SVRŠAVAM U TEBI OLJAAAAAAAAAAAAAAA!!!"

Uz moj vrisak i njegov uzdah,njegovo seme je poletelo iz prepunih jaja i lansiralo se u moju pičku.Osetila sam olakšanje,lagodan osećaj dok mi je plovilo pičkom.Otišao je do stolice,ja sam ostala da ležim na stolu.

"Četvrtinu si otplatila,ako ostaneš trudna,besplatno ćeš dobiti polovinu imovine svog muža,obećavam."-rekao je i zakopčao ona tri dugmeta na košulji.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter