Izvor:
19.10.2016 u 16:44
0

EROTSKA ISPOVEST: Svršavala sam KAO LUDA dok mi njegova topla sperma PUNILA UTROBU

Godinama su mi stidne dlake pravile problem. I estetski i higijenski, zar ne? Po prirodi imam gustu šumu, najviše na nogama, a i stidne dlake su mi vrlo guste.

Tačnije, jednog dana brijući noge odlučila sam se obrijati i gore. Kada sam to počela raditi osetila sam zadovoljstvo i gledajući se u ogledalu divila sam se svom novom izgledu ružičaste pice!!! Gladila sam je prstima i uživala, moram reći da me je zadivila oblina moje pice. Nedugo zatim počela sam se uzbuđivati. Gledajući sebe u ogledalu stavila sam prst u prorez između nogu držeći nežno klitoris, koji mi je odmah nabrekao dok sam ga milovala. Usmine su mi bile tako otvorene i ja sam ih nastavila stiskati, bila sam već sva mokra, a zahvaljujući velikoj vlažnosti moje pice stavila sam još dva prsta u nju, a onda sam drugom rukom dodirivala klitoris, dok sam se tucala prstima. Toliko sam bila uzbuđena da su mi bradavice maksimalno nabrekle, na trenutak sam osetila slabost, a prsti su mi sve brže ulazili i izlazili. Osetila sam da ću eksplodirati, stenjala sam, vrištala, ni sama ne znam kako me komšije nisu čule… Noge sam toliko raširila da sam mogla videti ružičasto meso među mojim nogama. Kukovi su mi se brzo njihali dok sam nabadala picu na prste, tucajući se sve brze. Htela sam da to traje večno, telo mi je podrhtavalo i treslo, vrištala sam, zabacivala glavu sve dok nisam doživela orgazam.
Već sledećeg dana sam i dečku htela da pokažem moju obrijanu picu. Zašto da ne??? „Znamˮ, mislila sam u sebi, „oduševiću gaˮ. Te večeri smo kod njega u stanu malo više popili alkohola, a kako dugo nisam pila ubrzo mi je udario u glavu, odmah sam se napalila i počeo me je svlačiti. Nisam mu se tako olako dala ali me je savladao. Ipak, onako poprilično opijena od alkohola, našla sam se gore na njemu.
Podigla sam malo haljinu, a on je odmah ugledao među nogama moju glatku obrijanu picu i zamalo nije svršio.
Tako sam ga zajahala u haljini a ispod nje sam samo imala crni čipkasti halter sa čarapama „Angel”. Odmah sam stavila svoju glatku mačkicu na njegov nabrekli kurac. Prstima obe ruke sam nežno raširila usmine da mu pokažem ružičastocrvenu unutrašnjost.

Polizala sam vrhove svojih prstiju i počela nežno masirati svoju picu, a onda gurala prste sve dublje u vlažnu mačkicu. Dok sam to radila, moj dečko je, videlo se, bio na velikom iskušenju, kako da se suzdržava da me ne našprica toplom, lepljivom spermom. Više ni tako nisam mogla izdržati pa sam spustila svoju picu na njegov nabrekli kurac, a on mi je ruku stavio na klitoris i tako sam ga nastavila jahati.
Taj osećaj njegovog kurca u mojoj obrijanoj pici za mene je bio fantastičan. Vrištala sam, stenjala tako nabijena: „Ohh, ahhhhhhh, ah, ah…ˮ, bila sam u ekstazi. Videla sam da je i on uzbuđen, kao i ja. Stenjući rekla sam mu: „Želim da svršiš u mene!!!ˮ Pitao me je: „Kada?ˮ Rekla sam mu: „Kad god želiš, samo me napuni.” To ga je uzbudilo još više pa sam ga počela jahati još brže, dok se nije počeo grčiti. Vrištala sam govoreći mu: „Ahhhh, jebi me ahhhh… Razbij mi picu, molim te, volim tvoj kurac, ahhhh, ahhhh… Jače, jebi me, tvoja sam, napuni meeeeeeeeeeee!!!ˮ A onda sam osetila kako njegova vruća sperma puni moju utrobu. Toliko me je napunio da moja pica nije ni mogla primiti njegovu tečnost, krajičkom oka sam videla kako se sperma cedi niz picu i butine.
Te večeri sam bila slatko napunjena i od tada je dečko uvek svršavao u mene ili na moju obrijanu picu. Moram na kraju reći da je to baš i bilo moje najuzbudljivije tucanje u životu, jer od tada svoju picu redovno brijem!

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter