Izvor:
19.10.2016 u 17:51
0

EROTSKA ISPOVEST: Želela sam da se nabijam na njegovu *URČINU, kao da sam BESNA, kao da mi je poslednji put

Moje prvo sexualno iskustvo nije se desilo onda kada sam izgubila nevinost, vec mnogo pre toga. Tacnije vec sa sedam godina sam svom najboljem drugu drkala kurac i ako tad nista nije izlazilo, i u to vreme sam nekako pocela i da masturbiram. Sada imam 19 godina, brineta, zelenih ociju, idealnih mera, ali nikad sexualno zadovoljna… Citajuci ove vase price, pozelela sam da i ja napisem svoju i evo me.

Prva godina fakulteta je uveliko pocela. Krenula su predavanja a i sklopljena su nova poznanstva. Tu sam upoznala moju sadasnju najbolju drugaricu Anu. Ona je crnka, prelepih crta lica i slicne gradje kao i ja. Cim smo se upoznale shvatile smo da se veoma dobro razumemo i slazemo, samo nisam znala u kolikoj meri se slazemo. Krenule su i studentske zurke, koje nismo propustale, i stalno smo pijane zavodile momke oko sebe, kad-kad se i strasno poljubimo. Sve dok jedne veceri sa njom nisu posla i njena dva druga, Aca i Nenad. Kada sam videla Acu odmah sam se napalila jer je decko izgledao savrseno, svaki misic na svom mestu, dok je Nenad bio malo puniji. Posto je zurka propala otisli smo kod Nenada u stan, jer je jos uvek bilo rano da se vratimo kuci.
Ali vec zagrejani alkoholom, i dodatnom dozom alkohola koju je Nenad izbacio stvari su se otele kontroli. Ni sama ne znam kako nasla sam se u Acinim krilima, dok je Ana vec uveliko gutala Nenadov ogroman kurac za koji, sobzirom na Nenadovu gradju nikad ne bih pomislila da je toliki. Gledajuci to dodatno sam se napalila i sama pocela da igram tu uvrnutu igru. Polako sam pocela da igram u Acinim krilima, dok sam skidala deo po deo odece sa njega i sa mene ne dozvoljavajuci mu da se mrdne.
Ustala sam i uz pesmu sa radija polako pocela da izvodim striptiz. Pridruzila mi se i Ana, koja kao da je to jedva cekala, pocela da me mazi po telu, grudima i vreloj mackici koja je vec uveliko pulsirala i ispustala ogromne kolicine sokova. Vrtele smo se, igrale i izazivale Acu i Nenada, sve dok me Ana nije bacila na krevet i polako pocela da oblizuje moju mackicu. Kako me je dodirnula svojim jezikom svrsila sam. Ah, kako je to dobro radila, kao da to radi ceo zivot, kao da joj nije prvi put. U tom trenutku Aca i Nenad nisu postojali za nas dve, medjutim njih je taj prizor dodatno napalio da nisu izdrzali nego su svrsili po njoj i meni, sto smo nas dve sve ocistile.

Nastavile smo sa nasom igrom dok se momci malo priberu i vrate u pravo stanje i dok nam se ne pridruze. Aca me je nasilnicki otrgnuo od Ane, zeljan moje vrele picke, nije ni sacekao da se smestim, nego mi ga je onako stojeci sjurnuo u picku na sta sam samo zastenjala. I dok je on mene punio od pozadi, Ana je prisla i polako pocela da obradjuje moju macu, trudeci se da ne smeta Aci, dok je Nenad nju krvnicki jebao od pozadi. Ni sama ne znam koliko je to trajalo, jer sam uveliko bila u transu, ali zelela sam da osetim Acinu kurcinu u sebi do kraja, i zelela sam da se nabijam na nju kao besna, kao da mi je poslednji put. Kao da mi je procitao misli, legao je na pod, a ja sam se spustla na njega i polako krenula u ispunjavanje mojih zelja. Cula sam Anu kako u pozadini vristi, ali se nisam obazirala na nju jer sam i sama bila pri kraju.

Kao da je strujni udar prosao kroz mene kada sam osetila Nenadovu ogromnu kurcinu kako prodire u moj cmar. Nije mi bio prvi put da se jebem u dupe, ali sa onakvom kurcinom mislila sam da je to nemoguce, no prevarila sam se. Nisam ni stigla da zakukam, a Nenadov kurac je vec usao do pola. Konacno se i moja fantazija ostvarila. Imala sam dva kurca u sebi, a moja drugarica nas je posmatrala sa strane i masturbirala. Osetila sam kako Nenadov kurac pulsira, i kako se blizi vrhuncu, sto je on to i potvrdio kada mi je ubrzo svrsio u dupe. Aca me je jos malo zadovoljavao, mada ni on vise nije mogao da izdrzi. Pridigao se i polako poceo da ga nadrkava ispred moje face.

Usmerio ga je ka mojim ustima, nedozvoljavajuci da ni jedna kapljica odleti van mojih usta. Naravno, ja sam kao dobra devojka sve to progutala. Onako iscrpljena bacila sam se na pod, pokusavajuci da dodjem do vazduha. Kada smo se svi pribrali, pogledali smo se i rekli da ovo moramo nekad da ponovimo. Sad svake nedelje, ako nam se ukaze prilika, idemo kod Nenada u stan i jebemo se do iznemoglosti. Samo sto sada koristimo i dodatne spravice.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter