Izvor:
14.08.2019 u 01:20
0

NAUČNO DOKAZANO: Ovako se ponaša savršeni ljubavnik! (FOTO)

Ne osuđujući karakter

Fantazije i želje su individualna stvar i nikada niko ne treba da vas osuđuje,ali ni vi njega ako vam je neko poverio svoje najintimnije želje i detalje koje ih uzbuđuje, piše Cosmopolitan.

Inovativnost

Seks ne podrazumeva samo strast, već i kreativnost, inovativnost, raspoloženost za isprobavanje novih stvari.

Nesebičnost

Partnerove želje ne treba uvek da stavljati ispred vaših, ali fokusirati se na njegovo zadovoljstvo s vremena na vreme i za vas bi moglo biti posebno iskustvo. To može biti jutarnji seks ako je to nešto što vaš partner obožava, a vi niste ljubitelj istog. To nema veze sa sebičnošću tretirajte svog partnera onako kako on to zaslužuje, a takvi potezi sigurno neće biti zaboravljeni i znak su dobrih ljubavnika.

Spremnost na eksperimentiranje

Teško je biti dobar u krevetu ako radite samo ono u čemu znate da ste dobri. Neće vas svaka ideja oduševiti, ali stav 'Zašto ne?' vrlo je važan i poželjan.

Samopouzdanje

Osoba koja je svesna šta joj prija, biće bolja u krevetu, a i u seksu će uživati više. Žene zaboravljaju koliko masturbacija može biti zabavna, a posebno u vezi. Takođe, nema ništa lošeg u tome da isto to radite ispred partnera i time začinite predigru.

Budite svesne sebe

Samopouzdanje je najveći afrodizijak koji imate i nijedan seksi veš ili stimulansi ne mogu da mu pariraju.

Ne stidite se da budete glasni

Muškarci nisu uvek sigurni šta žena želi i uživa li uopšte ako ona sama ne pruža nikakvu povratnu informaciju. Oni žele da znaju jesu li na pravom putu, a ovo je savršen način. Zvukovi u krevetu podrazumevaju sve – od uzdaha do malih nagoveštaja ili „prljavog“ razgovora.

Spontanost

Kad smo muškarce pitali šta je najbolja stvar koju žena može učiniti tokom seksa, jedan se odgovor posebno isticao – spontanost. Od dočekivanja u seksi donjem rublju, do iznenadnog oralnog seksa, to su sitne stvari koje imaju veliki efekt baš zato što idu izvan granica uobičajenog.

Fizička spremnost

Istraživanja su pokazala kako je fizička spremnost veliki afrodizijak za žene, ali vas takođe može učiniti boljim u krevetu. Na primer, vežbanje podstiče fokus, podiže libido, poboljšava vašu izdržljivost i jača samopouzdanje.

Duhovitost

Neko ko je sjajan u krevetu može izvući duhovitu stranu u svakoj situaciji, a tako bi i trebalo da bude. Seks bi trebao biti zabavan, zar ne? Možda se nećete sećati najjačeg orgazma koji ste imali, ali sigurno nećete zaboraviti situaciju kad ste pali s kreveta jer ste se toliko uneli u poljupce i zagrljaje da niste ni primietili koliko ste blizu ivice kreveta. Čudni zvukovi, neuspešne poze i smešne scene sastavni su deo seksualnog života, ali ako pronađete užitak u tim nesavršenostima jednako kao i u nezaboravnim orgazmima, to će vas činiti odličnim u krevetu.

Izvor:glossy.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter