Izvor:
22.08.2019 u 06:43
0

NE OSEĆAJTE SE MANJE VREDNOM: Koje su karakteristike pravih i loših muškaraca?!

Ne dopustite da se pored nekoga osećate manje vrednim…

Nečiju dobrotu nemoguće je izmeriti, ali postoje neke karakteristike prema kojima je moguće odrediti da li je neko dobar čovek ili nije.

O tome kakva je neko osoba zavisi i kako će se ponašati u ljubavnoj vezi, a stručnjakinja za veze je za portal Your Tango otkrila koje osobine karakterišu lošeg muškarca:

1. Čini vas nesigurnom

Normalno je da se ljudi koji su u vezi povremeno osećaju nesigurno, što iz ličnih razloga, što zbog nekih nerešenih konflikata. Ipak, taj osećaj nikako ne bi trebalo biti neprestan. Uz muškaraca koji ima dobre namere nikada ne bi trebalo da se osećate manje vredno. Trebalo bi da vas ohrabruje i čini da se uz njega osećate bolje (baš kao i vi njega).

2. Ograničava vas

U interakciji dvoje dinamičnih individualaca velike su šanse da se neki njihovi ideali neće podudarati. Ipak, to ne znači da se ijedna osoba u vezi treba žrtvovati i odustati od svojih snova da bi ih druga mogla ostvariti.

Pravi muškarac ne bi trebalo da vas koči i ograničava u postizanju vaših ciljeva. Partner koji vas ceni dopustiće vam da napredujete, kako lično, tako i poslovno, te će vam u tome i pomoći ako može, pa čak i samo rečima podrške.

Ako partner zahteva da odustanete od onoga čemu stremite i želite, ne zaslužuje vas. Njegove sebične potrebe ne bi smele da budu na prvom mestu i kompromisi u vezi bi trebalo da budu obostrani.

3. Narušava vašu privatnost

U svakoj zdravoj vezi trebalo bi da postoje neke jasne granice. Koliko god da ste povezani sa svojim partnerom, važno je da možete neke stvari zadržati samo za sebe.

Ako vaš partner neprestano pokušava da naruši vaš lični prostor, na primer, čitajući poruke na vašem telefonu ili laptopu, to je znak da nema poverenja u vas, što uglavnom proizlazi iz nekih njegovih ličnih nesigurnosti.

Dobar muškarac će vam verovati i poštovati vašu privatnost.

. Zlostavlja vas

Zlostavljanje u bilo kojem obliku – fizičkom, emocionalnom, seksualnom ili verbalnom – nedopustivo je. Nijedna osoba ne zaslužuje takav tretman ni od koga. Pravi muškarac nikada neće učiniti ništa namerno nažao svojoj partnerki (niti ikome drugome), čak ni u kriznim situacijama, i za zlostavljanje u bilo kojem obliku ne postoji nikakvo opravdanje.

5. Vara vas

Prilika za varanje je puno, ali pravi muškarci se neće upuštati u avanture sa drugim ženama i smišljati svakojake izgovore za svoju neveru. Ako vas voli, odoleće svim izazovima i ostati veran obećanjima koje je dao kada je pristao biti sa vama u vezi ili braku.

6. Omalovažava vas

Ako vas vaš partner neprestano omalovažava i čini da se osećate nesposobno, bezvredno ili neželjeno, ne zaslužuje vašu ljubav. Uz pravog muškarca trebalo bi da se osećate posebno i samouvereno, a isti takav tretman bi i vi trebale da pružite njemu.

Izvor: Stil.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter