Izvor:
03.09.2019 u 18:17
0

NE DOZVOLITE DA IZGUBITE SVOJE „JA“ U VEZI: Partner mora to u startu da shvati!

Ukoliko želite da vaša veza bude puna ljubavi i razumevanja, neophodno je da u tom odnosu zadržite svoje ja. Morate biti iskreni prema partneru, otvoreni i spremni za kompromis, ali nikada podleći njegovom uticaju i u potpunosti promeniti sebe!

U vezi nema mesta za površnost i partner bi trebalo da vas voli baš onakvu kakva ste. Zato su njegove primedbe na vaš stil, izgled i ostale površne sitnice, nepotrebne i ne smete ih usvajati.

Postoje neke stvari koje nikada ne biste smele da uradite zbog vašeg partnera i njegovih nepotrebnih komentara:

Dijeta

Odluku o zdravoj ishrani, smanjenju kilaže i preoblikovanju svog tela, treba da donesete zbog sebe, a ne da biste impresionirale nekog muškarca!

Zaboraviti na prijatelje

Ukoliko vaš partner insistira da zanemarite svoje prijatelje i njemu posvetite svu svoju pažnju slobodno mu možete objasniti da se vaša prijateljstva ne mogu i neće dovoditi u pitanje. Ako on ne veruje u muško-ženska prijateljstva, to je samo njegova stvar. Morate zadržati svoj stav vezano za druženje sa svojim prijateljima, jer oni su u vašem životu bili mnogo pre njega, a vrlo verovatno će ostati tu i posle njega.

Žrtvovanje karijere

Ne morate birati između veze i karijere. Ako on ima primedbe na vaše poslovne obaveze, preispitajte svoju vezu još jednom. Muškarac koji vas voli, mora vas podržati u poslu koji volite, kao i u svim drugim važnim odlukama i izborima.

Promena stila

Vaš stil je vaša stvar i on to mora da prihvati. Ako mu se dopada kako izgledate, kada se veoma doerate, možete ga s vremena na vreme iznenaditi, ali nikako se zbog njegovih prohteva ne biste morale menjati. Svakako ni vi ne treba to od njega da tražite.

Promena frizure

On voli plavuše, a vi ste brineta? On voli dugu kosu, a vaša je kratka? Uprkos svemu tome odabrao je vas i ako pokušava da vas nagovori da zbog njega promenite izgled odmah mu dajte do znanja da to ne dolazi u obzir, sve dok vi to same ne poželite.

lepotaizdravlje.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter