Izvor:
15.09.2019 u 13:06
0

„MIKROVARANJE“ UNIŠTAVA VEZE: Prepoznajte da li je i vaša veza u problemu? (FOTO)

Ekspert za veze otkrio je nešto što svako ko je u vezi mora da zna. Zabavljanje retko kada ide glatko, a razloga da mislite da vas partner vara ima napretek.

Ekspert za veze otkrio je nešto što svako ko je u vezi mora da zna, a ako ste mislili da je teško biti u vezi, ova 2019. godina učinila je to još težim.

Poverenje je sve u vezi, jer kada ga jednom izgubite, teško se vraća. Pored prevare, eksperti upozoravaju i na "mikroprevare" kojima su partneri skloni. Možemo da zahvalimo društvenim mrežama, kao i digitalnim platformama koje su učinile težim kontrolisanje ponašanje partnera.

"Mikrovaranje" opisuje se kao termin koji se koristi za male i upitne postupke koje radi vaš partner. To uključuje flertovanje na mrežama, lajkovanje postova na Instagramu ili slanje direktnih poruka.

Napredovanje tehnologije i sve više različitih platformi na kojima ljudi mogu da se dopisuju, povećale su mogućnost za "mikrovaranje". Ovo često navodi ljude da donose neke loše odluke u vezi. Sve počinje sa malo flertovanja i vodi ka potpunoj fizičkoj prevari u stvarnom svetu. Par lajkova na Instagramu i Fejsbuku s vremena na vreme ne znači ništa loše, ali morate da budete sigurni u nameru koja stoji iza njih.

Zato je važno da na početku veze sa partnerom otvoreno porazgovarate o društvenim mrežama. Zabavljanje je danas kao minsko polje, ali je zato komunikacija ključna za dobar odnos.

Izvor:nadlanu.com
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter