Izvor:
20.09.2019 u 17:51
0

POVRATITE STRAST, ROMANTIKU I SENZUALNOST: Pomoću ovih saveta ćete upaliti STARI PLAMEN! (FOTO)

Naravno, možda ste jedan od onih parova koji zna tajnu kako da romantika i strast nikad ne nestanu iz veze. Međutim, mnogi se ipak nađu u situaciji u kojoj im se čini da je nekad bilo bolje i žele svoj odnos i vezu vratiti u pređašnje

Srećom, postoji mnoštvo načina pomoću kojih možete upaliti plamen. Potrebno je samo malo volje, energije i vremena. Možda će vam u početku neke situacije biti neugodne, međutim saveti u nastavku su dobar i zabavan način kako vratiti i održavati strast i romantiku u vezi.

1. JEDNOSTAVNO – BUDITE ROMANTIČNI

Iznenadite vašeg partnera svećama, muzikom i finom večerom. Obucite fino donje rublje, stavite omiljeni parfem… Sve to imati pozitivan uticaj na vaše raspoloženje, a romantika će biti neizbežna.

2. PRETVORITE SPAVAĆU SOBU U SENZUALNO UTOČIŠTE

Kupite svilenu posteljinu, prigušite svetla… U održavanju romantike i strasti vrlo je važno imati prostoriju u koju uvek možete pobeći kada to poželite.

3. RAZGOVARAJTE O SEKSU

Nazovite partnera usred dana i recite mu da jedva čekate da vodite ljubav s njim. Ne bežite od ovakvih razgovora jer baš oni mogu biti jedan od najvažnijih afrodizijaka.

4. PREPUSTITE SE SVOJIM FANTAZIJAMA

S partnerom podelite ono o čemu maštate, a njega pitajte da s vama podeli svoje maštarije. Onda se bacite na planiranje i zaigrajte uloge, te ostvarite ono što sanjate. Već će iščekivanje trenutka u kojem će se to dogoditi imati pozitivan utjecaj na vaš odnos, a kada jedno drugom ostvarite maštarije bit će to trenutak koji nikad nećete zaboraviti.

5. JEDNO VEČE NEDELJNO REZERVIŠITE ZA SASTANAK

Možda ovo zvuči staromodno, ali radi se o možda najvažnijoj stavci za oživljavanje romantike. Jedno veče u sedmici odvojte samo za vas – bez dece, bez razgovora o poslu, bez stresa… Ovako nešto sigurno će imati pozitivan uticaj na vaš odnos.

6. BUDITE KREATIVNI

Ponovo proživite vaš prvi spoj, dočekajte partnera s jagodama i čokoladom u krevetu, pevajte mu, zavodljivo plešite… Verujte svojim idejama jer postoji jako mnogo načina za stvaranje romantičnog okruženja. Teško da ćete pogrešiti.

7. LJUBITE SE

Parovi koji se ljube svaki dan vode ljubav češće nego oni koji se ne ljube. Jedna od najseksi stvari koju možete učiniti s vašim partnerom je provesti noć mazeći se i grleći se. Parovi često zaborave na romantične poljupce, a oni su jako važni za održavanje romatike.

Izvor:glossy.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter