Izvor:
20.09.2019 u 20:39
0

RAZMISLITE: Da li ste skloni ovoj vrsti prevare? (FOTO)

Dakle, vi i vaš (vrlo slatki) kolega danima pričate na poslu o vašoj ljubavi prema određenoj seriji, što znači da ste konačno našli nekoga sa kim možete pričati o novoj sezoni (s obzirom da vaš partner jedva zna da serija čak postoji).

Iako večernja razmena SMS-a sa njim o poslednjoj epizodi nije za vas nikakav bauk, vaš partner ovo može smatrati mikro-varanjem.

Šta je to mikro-varanje?

Stručnjaci mikro-varanje opisuju nizom nekoliko malih aktivnosti koje čini osoba ili fizičkim i emotivnim fokusiranjem na nekoga izvan ljubavne veze. Neki primeri – lažete druge o vašem ljubavnom statusu (kažete da ste sami), imate određenu osobu u imeniku pod lažnim imenom, ili ste tajno u kontaktu sa nekim. Sve ovo je mikro-varanje. Za neke, mikro-varanje je čak i kada njihov partner lajkuje nečiju fotografiju na Instagramu. Neke od akcija su naravno kontroverzne, dok su druge potpuno normalne.

Kada treba da brinete o mikro-varanju?

Kada je u pitanju ponašanje u odnosu, svako ima svoje tumačenje onoga što je dozvoljeno, a šta nije. Ali ako vaš odnos sa nekim drugim utiče na vaš odnos sa partnerom, onda je to definitivno pokazatelj da nešto nije u redu. Zaključak – ako ste zabrinuti zbog ponašanja vašeg partnera, pričajte o tome iskreno i postavite granice. Na kraju krajeva, sve veze treba da budu zasnovane na otvorenoj komunikaciji.

Izvor:lepotaizdravlje.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter