Izvor:
22.09.2019 u 13:47
0

NE PONAVLJAJTE GREŠKE IZ PROŠLOSTI: Sa ovim muškarcima ne gubite vreme!

1 – Muškarac kojeg ste već jednom ostavili ili je otišao. Nemojte ponavljati grešku.

2 – Ženskaroše. Ako primetite da za vreme večere odmerava sve devojke oko sebe znači da mu niste dovoljno zanimljivi.

3 – Ako primetite da vam laže sitnice, sigurno je sposoban i na veće laži. Npr. da je oženjen ili sl.

4 – Muškarca koji je toliko zaljubljen u sebe da će vam tokom večeri nekoliko puta naglasiti kako ste prava srećnica što je pored vas.

5 – Prezauzete momke. Ako vaš dečko otkazuje svaki drugi izlazak zbog nečega važnijeg, vreme je da potražite nekoga kome ćete biti vrlo bitne.

Evo nekoliko saveta ukoliko ste se ipak zainteresovali za jednog ovakvog. Nikad ne čekajte da vas nazove. Radite ono što volite i što vam život čini uzbudljivim. Potpuno se dajte u karijeru, ponudite se za humanitarni rad, dajte krv… Nemojte stajati poput taksija i čekati da vas nazove. Svaki minut koji provedete kod kuće čekajući njegov poziv je propuštena prilika da upoznate nekoga ko će vam potpuno odgovarati i zbog koga ćete se osećati neverovatno. Muškarca sa karakterom.

Tražite ovakve:

1 – Pune razumevanja. On neće piće doneti samo vama, nego i vašem mlađem bratu kojeg ste poveli na utakmicu.

2 – Žurne. Uvek će se potruditi doći na vreme i biti tu ako ga nešto pitate ili zatrebate.

3 – Karijerno usmerene, ali ne opsednute karijerom. Pristojno živi, ali ne radi toliko da ste se već počeli pitati je li se možda preselio u drugu državu.

4 – Duhovno kompatibilne.

5 – Adekvatno obučene. Ne trebate izbegavati muškarca koji ima 30 tetovaža i hoda uokolo u potkošulji, ali razmislite o njemu ako takav ide na upoznavanje sa vašim roditeljima.

6 – One koji nisu oženjeni za neki sport.

7 – Pozitivnog stava o životu, onog koji nije pesimista ili cinik. U protivnom će vam svako malo pokvariti raspoloženje.

Izvor: Opusteno.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter