Izvor:
24.09.2019 u 20:23
0

ŽENE OBRATITE PAŽNJU: Vrste žena kojima muškarci nisu oduševljeni! (FOTO)

Svima nam je poznato šta to žene baš i ne vole kod muškaraca. Ali… postoje i neki tipovi žena koje bi muški da zaobiđu u širokom luku. Hajde da vidimo…

Tipovi žena kojima muškarci i nisu baš oduševljeni

Žene koje se stalno nešto žale, koje uvek imaju negativan komentar i najveći merak im je da potcenjuju druge ljude, naravno da ne mogu da zainteresuju muškarce. Svi mi imamo nekih problema i potrebno nam je da se požalimo, ali povremeno. Međutim, ako žena od svake muve pravi slona ili ogovara svakog drugog čoveka, ona će muškarcu vrlo brzo prestati biti privlačna.

Muškarci baš i ne vole žene koje večito opterećene kilogramima i broje baš svaku kaloriju. Ako žena stalno priča o tome, to bi mogao da bude problem, jer takve teme zamaraju muškarce i onda oni totalno gube interesovanje za tu ženu.

Žene ne bi trebalo da govore negativno i loše o roditeljima svog dečka ili muža. Kakvi god da su, nema potrebe da ih stalno spominjete i kritikujete. To su ipak njegovi roditelji, pa ako već nemate nešto lepo da kažete, najbolje je da ćutite. Uostalom, verovatno ni vama ne bi bilo drago da neko stalno kritikuje vaše roditelje.

Muškarcima se, takođe, ne dopadaju žene koje konstantno pričaju o svom poslu, šefovima, kolegama i sličnim stvarima. Muškarac želi da zna koja su to ženina interesovanja, pa i o nekim problemima na poslu, ali nemojmo preterivati. Uglavnom, ako žena želi da ima muškarca, mora da ima i lični život pored poslovnog.

Postoje žene koje smatraju da treba svima da budu savetodavci. One misle da treba da čuju svačije probleme i da te iste probleme i rešavaju. To jednostavno postaje navika, tako da te žene isto to rade i sa muškarcima. To nikako nije dobro, jer niko ne želi ženu koja će mu izigravati majku.

Izvor: Opušteno.rs
Foto:
kokodix

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter