Izvor:
26.09.2019 u 10:58
0

DEVOJKE OBRATITE PAŽNJU! Ovo su znaci da ste u vezi sa lošim momkom!

O da, sve smo mi po nepisanom pravilu dobre devojke, koje su barem jednom izgubile razum za lošim momkom. Razlog tome je sad već svima dobro poznat – upoznavanje sa njima, muvanje, tajni susreti, sve je to jedna velika avantura, jedan sočan zalogaj, posle koga ćete veoma brzo ogladneti i želećete još, međutim, kada se vama to dogodi, loš momak uglavnom nestane, jer on nije onaj sa kojim ćete moći da pravite planove na duže staze, a ako već nije takav, treba li se u takvu vezu upuštati?

Postoji nekoliko jasnih signala, koji će vam veoma brzo pokazati da je on bad boy, a onda je samo na vama da odlučite da li ste spremne da se upustite u vezu, koja vam ništa ne obećava, od samog početka.

Ne drži do reči

On će vam obećati da će vas zvati, odvesti na nezaboravan date, a onda će samo nestati na neko vreme, a kada se ponovo pojavi, on se gotovo uopšte ne seća svojih obećanja. Reći će vam da mu je žao, da je imao obaveza, a vi ćete kao i uvek pasti na njegov šarm i uvući se u začarani krug njegovih nestajanja.

Drži vas na distanci

Viđate se već neko vreme, ali on gotovo uopšte ne spominje svoju porodicu, ni prijatelje. Drži vas na distanci od svog privatnog života, što bi trebalo da vam bude jasan znak da vas nema u planu, kada je ozbiljna veza u pitanju.

Igra igrice

Vi se konstantno igrate igrice vruće – hladno i to je upravo ono što vas konstantno vraća njemu. Posle svakog nestanka on se vraća pun strasti, s nežnim razgovorima i divnim sastancima, ali to nikada ne traje dugo. Onda opet nestaje i pitate se kada ćete ga ponovo videti. Zastanite na trenutak i razmislite da li ste spremne na takav odnos, u kome nikada nećete jasno znati na čemu ste.

Nemate zajedničke planove

On jednostavno ne može biti tu da ispoštuje vaše planove i dogovore, jer uvek ima važne obaveze, zato kada on želi, vi se uvek viđate i nije vam problem da otkažete sastanak sa prijateljicama. Ako on ne nalazi za shodno da poštuje vaše vreme, razmislite o tome da vratite istom merom i poradite malo na svom dostojanstvu.

Sebičan je i ravnodušan

Vaše potrebe za njega ne postoje, jer je on uvek na prvom mestu i to ne samo sebi, nego i vama. Vaša briga, pitanja i razgovori na “teške teme” njega umaraju i potpuno je ravnodušan, a to zaista znači da je vreme da smognete snage i odete.

Ma koliko se zaljubile, ma koliko osećate hemiju, ne nedostaju strasti i ne možete se odvojiti jedno od drugog, vi jednostavno zaslužujete više. Zaslužujete pažnju, poverenje, da vas neko uvažava, drži za ruku pred svetom i brine o vama. Da budete prioritet, a ako to niste njemu, vreme je da to postanete sebi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter