Izvor:
05.10.2019 u 12:13
0

ON JE TAJ: Pročitajte kojih 6 znakova pokazuju da ste savršen par!

Ako ste trenutno u vezi i imate neki poseban osećaj da je on možda "onaj pravi", nastavite da čitate. Naime, Kler Vekseler i Fej Goldman koje se čitav svoj život bave odnosima između muškaraca i žena otkrile su za šest znakova koji pokazuju da je on upravo taj kojeg ste čekale celog života. Morate priznati da su neki od sledećih šest znakova poprilično neočekivani.

On nije vaš uobičajen tip muškarca

Ponekad same sebe uspemo da uverimo kako nam se sviđa samo jedan tip muškarca što nas lako prebaci u sigurnu zonu i nesvesno pridajemo pažnju samo tom tipu muškaraca. Međutim, ako se odlučite da izađete iz tog lažnog utočišta, verovatno je da ćete pronaći upravo ono što ste tražile.

Volite istu hranu

Ovo vam može zvučati pomalo blesavo, ali Veksler i Goldman tvrde kako hrana igra vrlo bitnu ulogu u vezi. Parovi koji vole istu hranu složniji su i zadovoljniji nego oni kojima se ukusi ne podudaraju.

Oboje volite pse

Ako vi svog psa smatrate svojom bebom, a vaš partner ima stav da je psu mesto u dvorištu i u njegovoj kućici, imate problem. Osim što nećete s njime moći podeliti svoje uzbuđenje oko udomljavanja novog psa ili nekih poteza koje je vaš pas napravio jer će njemu to biti dosadno i nebitno, počećete da ga smatrate okrutnim jer se ipak radi o živim bićima za koja ste vi vezani, a on ih smatra manje vrednim.

Jednako ste uredni ili neuredni

Bilo da oboje volite savršeno čist i uredan stan ili vam pak ne smeta da živite u neredu, bitno je da vam se stavovi po tom pitanju podudaraju. Niko ne želi da sluša neprestano zanovetanje oko pospremanja i čišćenja.

Oboje imate isti pojam o vremenu

Tu mislimo na kašnjenje i dolaženje na vreme. Ako vaš partner smatra da je jedino u redu doći na vreme, a vama je jedna od navika – kašnjenje, on bi mogao da se uvredi jer ne poštujete njegovo vreme pa samim tim ni njega.

Na početku ste mislili da je "malo predobar"

Koliko god vi mislile da vas privlače "loši momci", ono što vam treba je upravo suprotno od toga. Možda se na početku mogu učiniti pomalo dosadnima, ali dobri momci biće u svakom slučaju bolji izbor na duge staze. Zato dajte prednost dobricama i videćete da ćete se prijatno iznenaditi.

Izvor: Cosmopolitan.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter