Izvor:
21.10.2019 u 20:06
0

PET STVARI KOJE MUŠKARAC RADI AKO VAS STARNO VOLI: Ovo će vas UVERITI u NJEGOVU LJUBAV!

Svako ima način na koji iskazuje svoju ljubav, ali na ovih pet stvari je spreman samo neko ko vas istinski voli.

Pamti sve što vas brine i sve što vam znači

Ako mrzite brokoli, osoba koja vas iskreno voli nikad to neće zaboraviti.

Takođe, nikada neće zaboraviti važne datume u vašem životu. Ne radi se samo o rođendanima, godišnjicama sastanka, već i o datumima koji su važni samo za vas dvoje. Vaše omiljene emisije, filmovi, knjige, sve je to veoma važno za njega.

Ako mu je stvarno stalo primetiće i najmanju promenu u vašem raspoloženju. Ni jedna vaša emocija ne prolazi nezapaženo. Ukoliko primećuje tugu u vašim očima i zna da nešto nije u redu čak i kada ga uveravate u suprotno, znak je da mu značite mnogo više nego bilo koja druga osoba.

Kada ste srećni, biće i on. Ukoliko se zajedno sa vama raduje svakom vašem uspehu, on je ona osoba na koju uvek možete da se oslonite.

Ne plaši se da pokaže svoje slabosti

Muškarci uglavnom skrivaju svoja osećanja, a naročito svoje slabosti. Međutim ukoliko pred vama nema nikakvih tajni i uvek je spreman da otvoreno razgovara i kaže šta mu leži na duši, to znači da vas smatra osobom od poverenja. Vi ste za njega neko na koga može da se osloni i zatraži savet i pomoć.

Najdublje emocije se otkrivaju samo onima koje iskreno volimo.

Voli sve vaše vrline, ali i mane

Kada volimo zaista iskreno, partnera prihvatamo baš onakvog kakav je, sa svim vrlinama i manama. I ne mislimo samo na fizičke mane. Ukoliko se radi o pravoj ljubavi, istrpeće ponekad i to što ste previše tvrdoglavi i možda i po malo ljubomorni.

Zna u svakom trenutku kako se osećate

Za njega vi ste prioritet

Kada je ljubav i strast u pitanju, on će uvek naći vremena za vas, čak i pored svih obaveza. Ako je zatrpan poslom, a ipak uspe barem na pet minuta da izdvoji vreme da vas vidi ili čuje, znak je da mu je stalo i da misli na vas.

Ako umesto gledanja utakmice, reši da sa vama provede vreme, budite sigurne da mu značite. Kada imate neki problem, bez pogovora se nađe u vašoj blizini, onda nema potrebe da sumnjate u njegove emocije.

Izvor: stil.kurir.rs
Foto: Pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter