PET STVARI KOJE MUŠKARAC RADI AKO VAS STARNO VOLI: Ovo će vas UVERITI u NJEGOVU LJUBAV!

Svako ima način na koji iskazuje svoju ljubav, ali na ovih pet stvari je spreman samo neko ko vas istinski voli.

Pamti sve što vas brine i sve što vam znači

Ako mrzite brokoli, osoba koja vas iskreno voli nikad to neće zaboraviti. 

Takođe, nikada neće zaboraviti važne datume u vašem životu. Ne radi se samo o rođendanima, godišnjicama sastanka, već i o datumima koji su važni samo za vas dvoje. Vaše omiljene emisije, filmovi, knjige, sve je to veoma važno za njega. 

Ako mu je stvarno stalo primetiće i najmanju promenu u vašem raspoloženju. Ni jedna vaša emocija ne prolazi nezapaženo. Ukoliko primećuje tugu u vašim očima i zna da nešto nije u redu čak i kada ga uveravate u suprotno, znak je da mu značite mnogo više nego bilo koja druga osoba.

Kada ste srećni, biće i on. Ukoliko se zajedno sa vama raduje svakom vašem uspehu, on je ona osoba na koju uvek možete da se oslonite.

Ne plaši se da pokaže svoje slabosti

Muškarci uglavnom skrivaju svoja osećanja, a naročito svoje slabosti. Međutim ukoliko pred vama nema nikakvih tajni i uvek je spreman da otvoreno razgovara i kaže šta mu leži na duši, to znači da vas smatra osobom od poverenja. Vi ste za njega neko na koga može da se osloni i zatraži savet i pomoć.

Najdublje emocije se otkrivaju samo onima koje iskreno volimo.

Voli sve vaše vrline, ali i mane

Kada volimo zaista iskreno, partnera prihvatamo baš onakvog kakav je, sa svim vrlinama i manama. I ne mislimo samo na fizičke mane. Ukoliko se radi o pravoj ljubavi, istrpeće ponekad i to što ste previše tvrdoglavi i možda i po malo ljubomorni.

Zna u svakom trenutku kako se osećate

Za njega vi ste prioritet

Kada je ljubav i strast u pitanju, on će uvek naći vremena za vas, čak i pored svih obaveza. Ako je zatrpan poslom, a ipak uspe barem na pet minuta da izdvoji vreme da vas vidi ili čuje, znak je da mu je stalo i da misli na vas. 

Ako umesto gledanja utakmice, reši da sa vama provede vreme, budite sigurne da mu značite. Kada imate neki problem, bez pogovora se nađe u vašoj blizini, onda nema potrebe da sumnjate u njegove emocije.

Izvor: stil.kurir.rs
Foto: Pixabay.com

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro