PAROVI DA LI STE ZNALI? O ovim stvarima iz ljubavnog života nikada nikome ne pričajte! (FOTO)
Nikada nikome ne pričajte o ovih pet stvari iz ljubavnog života

Veza je odnos između dvoje ljudi. Iako je prirodno da neke stvari iz veze želimo podeliti sa najboljim prijateljima, postoje stvari koje su svete i koje ne bi trebali govoriti drugima.

1. Ono što se događa u spavaćoj sobi ...ostaje u spavaćoj sobi. Vaš seksualni život bi trebao uvek ostati samo između vas dvoje. Možda ćete ponekad doći u iskušenje da se požalite ili nešto otkrijete svojim prijateljima, pogotovo ako ste ljuti, ali pre ili kasnije ćete zažaliti zbog toga.

2. Mane vašeg partnera ili partnerke. Ljudski je grešiti i imati mane. Ali, partner vam je odlučio verovati kada vam je poverio svoje nedostatke. Bez obzira koliko ste ljuti na njega ili nju, nemojte izdati ukazano poverenje jer to može samo narušiti stabilnost vaše veze.

3. Svađe i prepirke. Dugoročnog odnosa ne može biti bez pokoje svađe. Ali, srećni parovi ih reše mirno i sa razumevanjem. Ako se žalite prijateljima i pokušavate dobiti njihovu podršku da ste vi u pravu, samo ćete pogoršati situaciju.

4. Finansije i novčani problemi. Svi imaju novčanih problema. Ako ste u ozbiljnoj veze, onda o tome trebate razgovarati. Svog partnera ili partnerku možete tražiti savet ili pomoć.

5. Nešto što vam je poverio ili poverila. Niti jedan odnos ne može opstati ako ne postoji međusobno poverenje. Ako vam partner ili partnerka povere neke važne informacije, a vi ih otkrijete trećoj strani, povredićete svog partnera i uništićete vaš odnos.

Izvor:opusteno.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro