OBRATITE PAŽNJU: Ova pitanja treba sebi da postavite pre ulaska u novu ljubavnu vezu! (FOTO)Ali mi znamo odličan način da vam pomognemo da shvatite sebe i odlučite da provedete ovo leto u potrazi za ljubavlju ili razgovorom sa sobom. Vreme je da se zaustavite, „zamrznete“ svoj Tinder račun i posvetite vreme samoispitivanju. Pauza će biti najbolji protivotrov za nove poraze na frontu ljubavi.

Da li se trudite da zadovoljite druge?

Ne dozvoljavate sebi da napustite kuću bez šminke, čak i ako vas mrzi da se šminkate? Pokušavate da izaberete seksi odeću za izlazak, mada biste sa zadovoljstvom radije išli u rastegnutoj majici i starim farmerkama? Stalno prevazilaženje sopstvenih želja da bi zadovoljili druge ljude je očigledan znak da ne prihvatate sebe. Sve dok ne zavolite svoju individualnost i naučite da cenite svoje snage, biće teško izgraditi zdrave odnose.

Možete li zamisliti život izvan veze?

Mi imamo tendenciju da vidimo usamljenost negativno i to je naša greška. Pokušavajući da ispunimo unutrašnju prazninu koja je nastala nakon pauze, mi nastojimo da ponovo izgradimo sve, bez ispravnog razumevanja šta se dogodilo. Neuspešne romanse formiraju začarani krug. Pauza je odlična prilika da upoznate sebe i posvetite vreme pronalaženju harmonije sa spoljnim svetom. Takvi momenti su važni za formiranje ličnosti. Ignorisanje može dovesti do emocionalne krize.

Da li ste i dalje naklonjeni svom bivšem?

Malo je verovatno da će pokušaj "prebacivanja" na drugog momka biti krunisan uspehom. Pre ili kasnije, vaš novi izabranik će shvatiti da ste pristali na sastanka samo da biste "zaboravili" bivšeg na neko vreme - jer vaš odnos neće imati bezbrižnu lakoću i iskrenost koja je prisutna između dvoje zaljubljenih.

Da li osećate da se niste u potpunosti oporavili od toksičnog odnosa?

Nakon rastanka sa prvim, da li ste imali osećaj gađenja prema suprotnom polu? To ne možete rešiti bez pomoći psihologa. Pre nego što uđete u novu vezu, morate da se pozabavite onim što je izazvalo vaše nezadovoljstvo i kako se to može izbeći u budućnosti.

Izvor:cosmopolitan.rs
Foto:Unsplash/Printscreen

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro