Izvor:
10.05.2016 u 22:33
0

RASKID KAO OTREŽNJENJE: Evo kako najveće razočaranje može biti podsticaj za novi život

Retki su oni koji bar jednom u životu nisu bili ostavljeni. Zajednički život, zajednički planovi, ušuškanost u izvestan i lagodan život i samo jednog dana sve to nestane. Kako dalje?

Ukoliko ste se našli u sličnoj situaciji, priča ove mlade devojke koja se posle ljubavnog kraha otisnula u jednu novu životnu avanturu i krenula u osvajanje sveta, povratiće vam nadu i optimizam.

Pre četiri godine Kejti Kolins je radila u sektoru odnosi sa javnošću, imala je prelepu kuću, luksuzna kola i verenika za kojeg je planirala da se uda u maju.

Kada je njen verenik odlučio da je ostavi tri meseca pre njihovog 20 000 funti plaćenog venčanja, ona je mislila da je njen život uništen.

– Biti ostavljen je pravo sranje. Ne to je više od sranja. To je pravi fizički bol koji osećamo u srcu, ogroman je, obuzima nas i jede našu dušu- napisala je Kolinsova na svom blogu.

Posle početnog šoka, kada se sabrala, Kejt Kolin je odlučila da nešto promeni u svom životu. Napustila je posao i krenula je na putovanje u jugoistočnu Aziju.

Ostavljena mlada koja je odlučila da promeni svoj život tako što će putovati svetom kaže da svom bivšem želi sve najbolje ali želi i da prenese svima da uvek postoji druga šansa u životu.

Odluka mog bivšeg, koja je bila razorna u to vreme, bio je ustvari poziv na buđenje koji mi je trebao u životu. Imala sam dobar posao, lepu kuću, živela sam udobno ali nedostajala je avantura. Nadala sam se da će mi samostalno putovanje širom sveta, bez ikakvih planova i obaveza promeniti pogled na život i sada mogu da kažem ova avantura se isplatila! – napisala je ostavljena mlada.

Kada se otisnula na ovo putovanje ona je odlučila da piše blog kako bi njena porodica i prijatelji mogli da prate šta doživljava.

Nenadano je postala inspiracija za mnoge koji su se našli u teškim životnim situacijama. Ona ih je motivisala da poraze koriste kao odskočnu dasku i da prihvate avanturu, napisali su mnogi u komentarima na njene objave.

U intervjuu za Sandej Tajms je izjavila da će svoju venčanicu dati u dobrotvorne svrhe. Osvrnula se i na svoju bivšu ljubav, rekla je kako je upoznata sa tim da je on veren sa drugom ženom i dodala da im želi sve najlepše ali da je to je prošlost za nju.

HappyTv.rs
Foto: Foto; Instagram/ notwedorded

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter