Izvor:
15.05.2016 u 15:08
0

DAME, BUDITE OBAZRIVE: Evo koje tri rečenice mogu da vam unište vezu

Tri rečenice muškarca izuvaju iz cipela i čine da se osećaju jadno i bedno. Ako ne želite da ga načisto upropastite, onda nikada nemojte da izgovorite te tri rečenice.

Muškarci su, zapravo, prilično osetljivi u nekim situacijama, tako da ih čak i naizgled bezazlena primedba može potpuno izbaciti iz takta i napraviti im pravi kratki spoj u mozgu. Magazin "Metro" je izdvojio tri situacije koje će sasvim uspešno da vam upropaste i dan i njegovo samopouzdanje.

Ne verujete? Isprobajte ovo:

Kad vaš dragi nešto popravi u kući i ima ponosnu facu koja govori ,,vidi kako sam ja to majstorski uradio", vi to ovlaš pogledajte, protresite i recite nešto tipa ,,mhhm, Dejan/Pera/Dragan (vaš bivši) je bio pravi majstor za takve stvari." Ustvari, nemojte ako vam je život mio ili ako imate bilo kakve planove s njim jer ćete dane i dane potrošiti pokušavajući da se iskupite za ovu kardinalnu grešku.

Zapamtite – bivši frajeri ne postoje, progutala ih je neka druga dimenzija i oni se ne spominju. NIkad. Ni kad umru.

Druga situacija je kad neoprezno ispalite da je Mirko/Nikola/Aca (njegov najbolji drug) baš jako zgodan … I opet će nastati neprijatni tajac, on će izgledati kao da su mu sve lađe potonule, a u sledećih nekoliko dana moraćete da slušate priče iz detinjstva u kojima je dotični drugar ispao neviđeni ,,smrad".

I na kraju, najmanje drastična, ali ipak drastična situacija i neobično bolna za svakog muškarca koji ima imalo iskustva sa ženama – pitanje ,,izgledam li debelo u ovome?". Svaki iskusniji muškarac poželeće da ste spomenuli bilo koju od prve dve situacije jer je potpuno svestan da je u šah-mat poziciji i da ništa što kaže ne može da prođe nekažnjeno s vaše strane … A ne može ni da prećuti.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter