Izvor:
07.02.2017 u 04:32
0

SEKS produžava život: Pogledajte protiv kojih BOLESTI najbolje pomaže!

Univerzitet u Bristolu punih 10 godina sprovodio je istraživanje o seksu i njegovom uticaju na zdravlje, a rezultati će vam, kažu naučnici, dati dodatni poticaj za eksperimentisanje u krevetu.

Ispostavilo se da je rizik od smrti čak 50 posto manji za muškarce koji na nedeljnoj bazi dožive barem dva orgazma. Redovni seks smanjuje i opasnost od dobijanja moždanoga udara, a sprečava i razvoj srčanih bolesti.

Aktivnost u krevetu takođe je i jedan od učinkovitijih eliksira mladosti. Parovi koji imaju seks najmanje četiri puta nedeljno izgledaju sedam godina mlađe od parova koji to ne čine dovoljno često”, pokazala je studija iz bolnice jedne.

Psiholog Dejvid Viks objašnjava kako se tokom seksa aktivira hormon rasta, koji, osim što uništava slobodne radikale, čuva našu kožu i mišiće te tako smanjuje čak i bore.

Redovni seks “ubija” stres i podstiče kvalitetan san, a odličan je i u borbi protiv raka.

Česta ejakulacija smanjuje stvaranje kancerogenih stanica u prostati, a istraživanja su dokazala da su muškarci, koji su u dvadesetima ejakulirali sedam puta tokom nedelju dana, pod puno manjim rizikom od dobivanja raka prostate u kasnijoj životnoj dobi”, rekao je profesor Grem Gils.

kurir.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter