Izvor:
22.02.2017 u 21:18
0

ČUVAJTE PARTNERA: Ovo su GODINE u kojima muškarci najviše VARAJU!

Možda ste mislili da su tinejdžerske i rane dvadesete godine vreme kada su muškarci najviše spremni da prevare i imaju seks sa osobom sa kojom nisu u vezi, ali opasno grešite – ako je verovati najnovijem istraživanju.

Istraživanje Nju Hempšir univerziteta pokazalo je da su muškarci najneverniji kada pređu 55. godinu života.

Ovo su godine koje mnogi vezuju i za krizu srednjih godina kada brzi i egzotični automobili i seksi sekretarice postaju važnijii od braka i porodične sreće.

Biološki gledano, za razliku od žena kod kojih opadaju prednosti koje seks ima na kvalitet gena koji će biti preneti na potomstvo, muškarci i u poznijim godinama i dalje mogu da prenesu kvalitetan genetski materijal partneru – iako kvalitet sperme počinje da im opada – stoji u objavljenom istraživanju.

U osnovi, preljuba je povezana sa imanjem dece, iako najveći broj muškaraca koji varaju u poznijim godinama navodno traži odmor od porodice i posla.

Telegraf
Foto: net.hr, Dijeta Mesečeve Mene

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter