Izvor:
27.02.2017 u 21:44
0

Zadovoljite svoju lepšu polovinu: SVAKA ŽENA POSLE SEKSA ŽELI BAŠ OVO!

Da li je moguće potpuno zadovoljstvo u seksu bez jedne sitnice? Zaista je reč o jednostavnom delovanju, koje će zaokružiti i dati dodatnu čar vrhunskom seksu… Međutim, ako muškarci ovo preskoče, vrlo je verovatno da će žena ostati razočarana.

Pogađate li o čemu se zapravo radi? Šta to seks čini potpunim i za žene savršenim? Tom temom pozabavilo se istraživanje u kome je učestvovalo 2400 ljudi, a čiji je krajnji zaključak bio da je intimnost u seksu podjednako bitna kao i tehnika, veličnina penisa, posvećenost i sve ono što igre u krevetu čini zabavnim.

Naime, sve što žene žele nakon seksa jeste maženje, tako da se ispostavlja da je ipak pažnja taj ključ koji otvara vrata ženskog srca, i u seksu, i van njega. Čak 71 odsto ispitanica istaklo je da su zadovoljniji svojim partnerima u krevetu, ako se maze s njima 5 do 10 minuta nakon seksa, nego kada takva rutina izostane.

Žene su priznale i kako se nakon seksa osećaju vrlo ranjivo i pomalo nezaštićeno, i da su im zagrljaji i poljupci neophodni kao ventil, ali i kao pokazatelj da je njihovom muškarcu zaista stalo do toga kako se osećaju.

Dakle, maženje je faktor koji sve menja i koji je damama neophodan da bi bile u potpunosit ispunjene i zadovoljne seksualnim odnosom.

Lepotaizdravlje
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter