Izvor:
28.02.2017 u 08:45
0

IZAZOV SE NAGLO ZAUSTAVIO: Završio u bolnici posle dvonedeljnog seks maratona!

Ova novinarka možda mora da ustane rano i da vodi emisiju “Dobro jutro Britanijo”, ali to, ipak, nije sprečilo Kejt Garavej (49) da se upusti u seks avanturu sa svojim suprugom. Ideja je bila da 14 dana svaku noć imaju seks.

Voditeljka kaže da je na ideju došla kada je od prijateljice čula priče o njenom vrlo aktivnom seksualnom životu, pa je rešila da i ona na taj način osveži svoj brak.

Ta ideja mi se vrzmala po glavi danima nakon razgovora sa prijateljicom. I onda sam predložila suprugu Dereku da se i mi malo zabavimo u krevetu svake noći naredne dve nedelje. Pristao je, ali nije baš sve išlo po planu – otkriva Kejt.

Tokom 14-dnevnog izazova Kejt je otkrila da njen muž uživa u golicanju, što je dovelo do jedne zanimljive, četiri sata duge, sesije.

Ali, desilo im se i da budu vrlo posramljeni kada im je jedne noći sin ušao u sobu u toku njihovog ljubavnog zanosa. Voditeljka, međutim, kaže da je brzo shvatila da prilično uživa u avanturi u koju su se upustili.

Čak i samo planiranje i pokušaj da sve ispadne dobro teralo nas je na smeh – kaže Kejt.

Međutim, njihov seks izazov naglo se zaustavio kada se Derek povredio igrajući se sa sinom u parku. Nakon što mu je doktor stavio gips, zabranio je Kejtinoj jačoj polovini bilo kakvo naprezanje i fizičku aktivnost, pa je neobični maraton morao da prestane.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter