Izvor:
20.05.2016 u 20:10
0

ISKORISTITE SITUACIJU: Šta raditi kada vas frajer kulira?

Mnogim pripadnicama lepšeg pola nije nepoznata situacija da vas on ignoriše kad najmanje treba.

Iako se u momentu čini da je njegovo ignorisanje najveća kazna koja vas je zadesila, to ne mora biti loše za devojke. A evo i zašto. Retko koja devojka se nije susrela sa jednim takvim frajerom, koji nas je na početku veze i izlaženja, obasipao lepim porukama, gestovima, cvećem i polonima, pokazivao interes, a onda promenio igru i počeo da nas ignoriše. To se dešava u onom momentu kada shvata da nas je pridobio.

Prva stvar koja je najbitnija u tom slučaju i koja vas sprečava da se još jače zaljubite jeste njegovo ignorisanje. Naime, ignorisanjem ti frajer pokazuje svoje pravo lice i pomaže ti da se vratiš realnosti, jer kada ste zaljubljene ne vidite stvari baš najjasnije. Zato postoji opasnost da ćete se zaljubiti beskrajno u nekoga ko vas i ne doživljava previše ozbiljno. Ignorisanje tada može biti odlična stvar za vas.

Kada ste na početku veze i zaljubljene, želite svaki dan i svaki trenutak da provedete sa njim. Međutim, to i nije baš najbolja ideja. Dečko koji te ignoriše, stavlja ti do znanja da moraš da imaš i život i prijatelje pored njega. Ako na pametan način iskoristiš tu situaciju, učinićeš veliku uslugu sebi i naučićeš da živiš bez njega.

Zaljubljenost čini da sve situacije oko sebe posmatrate ružičasto. Ako sebi ostavite dovoljno prostora, moći ćete da stvari sagledate iz prave perspektive, a tada ćete i njega bolje upoznati i razumeti, a što je najbitnije, na taj način ćete primetiti njegove mane.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter