Izvor:
12.03.2017 u 23:39
0

DA LI ĆETE IH KORISTITI? Potrošačima predstavljeni „pametni“ kondomi!

Kondomi su sredstva kontracepcije i verovatno ih ne treba posebno predstavljati. Veoma su efikasni u zaštiti od neželjene trudnoće i takođe štite od polno prenosivih bolesti. Naučnici i dalje usavršavaju kondome i sada predstavljaju „pametne kondome“ koji imaju revolucionarne funkcije. Ovo je veliki korak u istoriji seksualne tehnologije.

Inteligentni kondomi dizajnirani od strane britanske kompanije računaju broj sagorelih kalorija tokom seksualnog odnosa, mogu da otkriju seksualno prenosive bolesti i istraže obim penisa u svakom seksualnom položaju. Sve ove funkcije su smeštene u prstenu, koji se nalazi na dnu kondoma, koji broji broj poteza partnera, a potom računa sagorele kalorije tokom seksualnog odnosa. Kondomi takođe mere obim penisa u svakoj poziciji, tako da muškarci nakon odnosa mogu saznati u kojoj pozi je njihov penis najvećeg obima.

"Pametni kondomi su maksimalno udobni, otporni na vodu i super lagani. Nećete ih osetiti, ali ćete obezbediti sebi maksimalnu zadovoljstvo."

Nano čip se nalazi u prstenu i ima senzore za merenje temperature kože. Kondom pokazuje sve podatke u kombinaciji sa aplikacijom i.Con. Britanska kompanija takođe tvrdi da kondom može otkriti zajedničke bolesti genitalija, npr. Hlamidiju.

Inteligentni kondomi će upozoriti korisnike na svaku bolest i "izmeriti svaki aspekt performansa u spavaćoj sobi."

Šta mislite o ovom gadžetu? Pojaviće se u prodaji ove godine, a cena mu je 59,99 funti.

Izvor: zenskimagazin.rs
Foto: Twitter/jual_aja

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter