Izvor:
22.05.2016 u 00:23
0

KRAJ VEZE ILI… : Evo šta znači kada tražite PAUZU od partnera

Posle određenog vremena svaka veza nailazi na probleme koji bi trebalo da budu rešivi ako je ljubav obostrana i dovoljno jaka. Međutim, kada vam partner nagovesti da bi bilo bolje napraviti pauzu, onda je vreme da preispitate sebe, svoje postupke, ali i njegovo ponašanje.

Iako se postavlja pitanje da li oni koji se iskreno vole treba da prave takve pauze, činjenica je da nekada mnogo veći problemi mogu biti prepreka, a ljubav je samo tu da održava tu vezu. Ljudi često znaju da pauza u vezi znači i kraj, ali to ne mora uvek da bude tako. Evo šta ona još može da znači.

Stvarno želi da ponovo razmotri svoju vezu

Možda izgleda kao da ste na raskrsnici, ali partner mora da odluči da li želi da provede ostatak svog života sa vama. Njegove namere su dobre, ali ako to mora da uradi onda je vreme da razmislite o vašem odnosu i promenama koje je potrebno napraviti. Da li su stvari koje treba da se promene vredne promena, ili je lakše da raskinete? Možete li biti ponovo zajedno posle pauze? Svakako. Ali oboje morate da radite na vezi.

Potrebno vam je nekoliko nedelja mira i tišine

Možda u razgovoru nije najprikladnija reč "pauza". Možda ste pod stresom zbog posla ili imate neke druge probleme koji trenutno utiču na vašu vezu. Možda vam samo treba malo prostora. Ako je partner nervozan i ne može da se koncentriše na jednu stvar, onda je pauza dobro rešenje. Verovatno da ne želi da se oseća krivim za svoje nesmotrene postupke.

To je način da se okonča veza na manje grub način

Ovo je najčešći razlog za prekid ljubavne veze. Verovatno je dobar čovek, ali ne dovoljno hrabar da vam direktno kaže da vas ne želi više. Verovatno je vaš odnos bio previše dobar u jednom trenutku, i oboje ste bili veoma zaljubljeni, možda previše zavisni. On želi da izađe iz odnosa, ali ne želi da bude onaj koji će završiti. Ako sumnjate da je to slučaj, zahtevajte da bude iskren prema vama. Bolje je da prekinete odmah kada je odluka već donešena i izbegnete mesece konfuzije.

HappyTv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter